ANDIMIZI OKUMAK İSTEYEN ÖĞRENCİYE MÜDÜRDEN TEPKİ

izmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, öğretim yılı başlangıcının ilk haftasında öğrencilere yönelik verilen eğitime tepki için andımızın okunmak istendi. Az sayıdaki öğrencinin bu girişimine tepki gösteren Okul Müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu, "Kendinize gelin. Devletin kurumunun işleyişini kimse bozamaz" dedi.

 ANDIMIZI OKUMAK İSTEYEN ÖĞRENCİYE MÜDÜRDEN TEPKİ
 
Karşıyaka'da Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nda, ilk bir haftada verilen eğitimden memnun olmayan bazı velilerin isteği üzerine, çocuklar bayrak töreninden sonra andımızı okumak istedi. Ancak öğrencilerin bu girişimine tepki gösteren Okul Müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu, "Kendinize gelin. Talimat almadan ne yapıyorsunuz. Talimat mı aldın? Dingonun ahırı mı burası? Devletin kurumunun işleyişini kimse bozamaz" dedi.
 
Bu sırada okul bahçesinin dışında bekleyen velilerin ise yaşananlara sessiz kaldıkları gözlendi. Bazı veliler de, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullara gönderdiği 15 Temmuz darbe girişimi olaylarının videolarının izletildiğini, bunun da çocuklarının psikolojilerini etkilediğini söyledi.

MÜDÜR HAKKINDA İNCELME BAŞLATILDI 

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nda "Öğrenci Andı"nı okumak isteyen öğrencilerin okul müdürünce azarlandığı iddiasıyla ilgili ön inceleme başlattı
Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER