ATATÜRK HEYKELİNİ ATEŞE VERDİLER !

IŞİD protestosu Esenyurt'u karıştırdı. Bir grup PKK sempatizanı belediye önündeki Atatürk heykelini ateşe verdi.

ATATÜRK HEYKELİNİ ATEŞE VERDİLER !
IŞİD'in Kobani kuşatması Türkiye'yi karıştırdı! İstanbul'daki protestolarda bir grup eylemci Esenyurt Belediyesi'nin önündeki Atatürk heykelini ateşe verdi.

İstanbul Esenyurt'ta bir grup eylemci CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı ve belediyenin önünde bulunan Atatürk haykeline saldırdı. Eylemciler Atatürk'ün şaha kalkmış bir at üzerindeki heykelini ateşe verdi.
 
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı Esenyurt'ta ilçe meydanındaki Atatürk heykelinin ateşe verildiğini gösteren bir fotoğraf paylaştı. Saldırıların provokasyon olduğunu belirten Salıcı, saldırganların IŞİD'in oyununa geldiğini belirterek HDP'den özür dileyip saldırıda bulunanlar ile ilgili açıklama yapmasını istedi.

152.20141007215751.jpg
 
İşte Salıcı'nın o tweetleri;
 
Oğuz Kaan Salıcı
Kobanê’deki vahşeti protesto edenlerin arasında yer alan bazı provokatörler Esenyurt İlçe Başkanlığı’mıza ve Atatürk heykeline saldırdılar.
 
Oğuz Kaan Salıcı
Bu saldırılar apaçık provokasyondur ve Kobanê’deki insanlık dramına karşı gösterilen duyarlılığa zarar vermektedir.
 
Oğuz Kaan Salıcı
Ülkemizin bayrağı da Atatürk de bu toplumun ortak değerleridir. IŞİD’in oyununa gelen bu saldırganların Kobani duyarlılığıyla bir ilgisi yok
 
Oğuz Kaan Salıcı
HDP, partimize yönelik saldırıda bulunanların kendileriyle ilgisi olmadığını açıklamalı ya da bu saldırılardan dolayı özür dilemelidir.

internethaber.com
Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER