AVCI: MÜDÜR DEĞERLENDİRİLMELERİNDE SIKINTILARIN TELAFİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ ...

AVCI: MÜDÜR DEĞERLENDİRİLMELERİNDE SIKINTILARIN TELAFİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ ...
Müdürlerin görevden alınmaları ve müdür atamaları konusunda açıklama yapan Avcı,4 yılını tamamlamış okul yöneticileriyle ilgili düzenlemer yapıldığını belirtti.

Bu durumda olan okul müdürü sayısının Türkiye genelinde 16 bin civarında olduğunu belirten Avcı, bunlarla ilgili değerlendirme sürecini anlatı.

"Her okulda en tecrübeli, kıdemli öğretmen, en kıdemsiz öğretmen, öğrenci temsilcisi, okul aile birliği temsilcisi başkanı, bağlı olduğu ilçe müdürü ve şube müdürü bir komisyon halinde toplanarak değerlendirme yapmadılar. Bunların elektronik ortamda her birinin ayrı ayrı kendi bağımsız değerlendirmelerini yapmalarını istedik. Bu değerlendirmeleri de olabildiğince nesnel kriterlere bağlı kalmaları için 100'e yakın kriter belirledik. Bu değerlendirmeler sonucunda 16 bin müdürümüzün tam yarısı görevine devam etti. İlçe müdürleri haklarında bir değerlendirme yapacak kadar yakından tanımadıkları müdürler hakkında yanlış değerlendirmeler yapmış olabilirler mi? Olabilir. Nitekim bize ulaşan bazı şikayetler de verilen puanların ortalamaları ile ilçe müdürü ve şube müdürünün verdiği puanların ortalamalarını karşılaştırdığımızda arada çok dramatik bir fark varsa araştırıyoruz. Bunların telafisi için de çalışıyoruz."
Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
tiyatroya devam
tiyatroya devam - 9 yıl Önce

bu bir planlı kıyımdı sayın bakan artık şu yok okul verdi şube müdürü ayrı verdi hikayelerini bırakınız lütfen. objektif belgeleri olduğu halde eksi puan verilmiş 8000 müdür var. partinizin her ilde görevlendirdiği milletvekilinin başkanlığında, il başkanlarınız ve yeni görevlendirdiğiniz ilçe milli eğitim müdür ve şube müdürleri tarafından partili, sendikalı yada muhalif diye ayırt edilerek puanlama yapıldı. bunu bilmeyen yok. ne gerek vbardı bu kadar tiyatroya, oyuna, fitneye, ayrıştırmaya. insanların haysiyetiyle oynamaya gerek var mıydı? mertçe ben partilimi sendikalımı atayacağım, ben sizin çalışmanıza liyakatınıza bakmayacağım deseydiniz.

doğrusu
doğrusu - 9 yıl Önce

herkes ne olup bittiğini bunun bir siyasi yerleştirme kıyımı olduğunu biliyor. ya sizi kandırıyorlar yada siz basına karşı böyle söylenmesi gerektiğini öğrenmişsiniz. okulundan puan aldığı halde ve objektif belgeleri olduğu halde ilçe mem tarafından bunları yapmadı diye eksi puanlar verildi. bir çok başarılı müdür partimize muhalif sendikalı değil diye sözlüde elendi, boşluğa çıkarıldı, onurları ile oynandı.

nasıl telafi?
nasıl telafi? - 9 yıl Önce

bizim ağustos ayından beri çektiğimiz sıkıntıları nasıl telafi edeceksiniz sayın bakan? hiç bir suçumuz yokken okullarımızda başarılı iken, veli personel memnunken bizleri görevden alıp sonra da başarısız çamuru attırdınız. onurumuz haysiyetimiz saygınlığımızın zedelenmesi bir yana, bir de aylarca bizi boşluta bıraktınız nereye gidip görev yapacağımızı bilemedik, hala da bilmiyoruz. ekonomik açıdan da ziyandayız. hakkımız helal değil size.

YALAN
YALAN - 9 yıl Önce

Sz değilmiydiniz Bakan bey yetersiz müdürleri aldık diyen . şimdi ne değişti de bu şekilde bir açıklama yapıyırsunuz. Yerlerine getirdiğiniz müdürler çok mu nitelikli okullara gidince görüyoruz .

Tayyar NEMUTLU
Tayyar NEMUTLU - 9 yıl Önce

İnanın bu süreçle ilgili bir sürü şeyler yazdım sonra ya yorum yapmaya bile değmez dedim kızarak tekrar sildim. Bir görev adalet ve hakkaniyetle yapılmıyorsa bu puanlamanın ne izah edilecek nede savunulacak hiç bir yanı olamaz sayın bakanım yanlış değerlendirme arıyorsanız adım yukarıda yazılı araştırdığınızda göreceksiniz ki atamış olduğunuz yöneticileriniz ve malum sendikanın işbirliğiyle tabiri caizse avlanmışız.

Hakkı Gasp edilen Karınca
Hakkı Gasp edilen Karınca - 9 yıl Önce

Yarın hakkın divanına varınca. Süleymandan hakkın alır karınca diyen zihniyetten. Hak yemeyi normal gören bir zihniyete düşen kardeşlerim artık kardeş değiliz.EBS nin dinle iman la ilişkisi olmadığı sadece menfaatçilerle dollup taştığını gördüm

SIRADAKİ HABER