Aydınlar, İstifa Haberlerine Açıklık Getirdi

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "beni tanıyanlar iyi bilir ki üstlendiğim görevi başarmadan bırakmam" dedi.

Aydınlar, İstifa Haberlerine Açıklık Getirdi

Futbol Federasyonu'nu şike davası kapsamında yoğun bir mesai bekliyor.

26 Ocak'taki Olağanüstü Genel Kurul'da, izlenecek yol netleşecek

Kritik süreçte  tartışmalar da sürüyor.

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın, istifa edeceğine yönelik iddialar gündeme geldi. 

Aydınlar, "26 Ocak'taki kongrede istifa edecek" söylentilerine "Ne istifası, böyle birşey gündemimizde hiç olmadı. Söylentilerin aksine, durmak yok, tam yol ileri." diyerek tepki gösterdi.

Küme düşme cezasını düzenleyen 58'inci madde ile ilgili  değişiklik girişimlerine de  değinen Aydınlar, herkesin görüşünü almak için konuyu Genel Kurul'a götürdüklerini dile getirdi.

26 Ocak'taki Genel Kurul'un  tam bir beyin fırtınası şeklinde geçeceğini vurgulayan Federasyon Başkanı, "Futbol ailesinin her bir bireyinin görüşü bizim için çok değerlidir" diye konuştu.

Mehmet Ali Aydınlar, "Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan önümüzdeki günlerde istifa edip, Mayıs ayındaki kongrede aday olacak ve  Fenerbahçe'nin başına geçecek" şeklindeki iddiaları da yalanladı.

Aydınlar, "Beni tanıyanlar iyi bilir ki üstlendiğim görevi başarmadan bırakmam. Ayrıca Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçildiğim gün, sarı-lacivertli formayı çıkarıp Kırmızı-Beyaz formayı giydim. Şu an bütün enerjimi Türk futbolunun sağlıklı ve kaliteli gelişimi için harcıyorum." şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER