AYM OKUL MÜDÜRLERİ TAMAM, MÜFETTİŞLER DEVAM DEDİ...

AYM OKUL MÜDÜRLERİ TAMAM, MÜFETTİŞLER DEVAM DEDİ...
   
    Anayasa Mahkemesi Okul Müdürleri,Müfettişler ve Dershanelerin kapanmasıyla ilgili torba kanun hakkında kararını verdi.
     AYM nin Perşembe günü vermesi gereken kararı, üyelerden Engin YILDIRIM ın Annesinin vefatı dolayısıyla 13 Temmuz Pazartesi gününe kalmıştı.  
     Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI  ve ekibi ile Dershane temsilcileri  ve Milli Eğitim Müfettişlerinin temsilcileri AYM heyetine görüşlerini aktarmıştı.
    Anayasa Mahkemesi Dershaneler Yasası olarak ta bilinen, Dershanelerin kapatılmasını düzenleyen kanunu iptal etti.Aynı şekilde,Dershane öğretmenlerinin KPSS siz atamaları da iptal edildi.
    Kamudan.com olarak edindiğimiz  bilgilere göre;Dershanelerin kapatılmasıyla ilgili yasanın içinde bulunan Okul Müdürlerinin durumlarıyla ilgili madde de iptal edilmiş,müfettişlerin durumuyla ilgili iptal verilmemiştir.

    Sendikaların gelişen durumla ilgili kanun teklifi hazırladıkları bildirilmektedir

   www.kamudan.com/ÖZEL 
  
Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
bado kor
bado kor - 9 yıl Önce

İnşallah bu haber yanlıştır. Okullar tam olarak felakete sürüklenir.

KARAOĞLAN
KARAOĞLAN - 9 yıl Önce

Haber inşallah doğrudur.Okullar felakete sürüklenmişti,bu durumu düzeltmek yine hakkıyla bulunduğu makama gelmiş tecrübeli ve çalışkan idarecilerce yapılabilir.Sendika başkan ve temsilcilerine kulluk ederek koltuk kapanların birçoğunun tek paragraflık yazı dahi yazamadıklarına da şahit olduk.

Hasan dikyazan
Hasan dikyazan - 9 yıl Önce

Bu haberin kaynağı ne kadar güvenilir sayın editör? Müfettişlerle ilgili sizin siteden başka hiçbir sitede müspet veya menfi haber yok çünkü!

ibrahim demir
ibrahim demir - 9 yıl Önce

güzel oldu vesayetten kurtuluyoruz.

SIRADAKİ HABER