AYM, OKUL MÜDÜRLÜĞÜNÜ YARIN ESASTAN GÖRÜŞECEK

Anayasa Mahkemesi dershaneler yasasını yarın görüşecek

AYM, OKUL MÜDÜRLÜĞÜNÜ YARIN ESASTAN GÖRÜŞECEK

Anayasa Mahkemesi, MEB teşkilat kanununda değişiklikler öngören yasayı yarın esastan görüşecek.

Yaklaşık 60 bin okul yöneticisinin 13 Haziran 2014 günü dershaneler yasasına eklenen bir madde ile görev süresi doluyor. Anayasa Mahkemesi ise CHP'nin itirazını yarın görüşecek

kaynak:memurlar.net

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
teşekkürler aym ve haşim kılıç
teşekkürler aym ve haşim kılıç - 10 yıl Önce

13 haziranda okul yöneticilerinin görevlerine son verilmesi”, ile ilgili olarak yürürlüğünün durdurulması istemi ile ilgili olarak anayasa mahkemesi raportörün konuya ilişkin hazırlanan raporda; meb'nın 13 haziranda okul yöneticilerini görevlerine son verilmesi düzenlemesine yönelik olarak “yürütmenin durdurulması” yönünde görüş bildirmiştir. hayırlı olsun , şimdi anayasa mahkemesi muhtemelen 11 haziran 2014 tarihli oturumunda meb kanununun yürütmesini durdurma kararını verecektir. aym nin müdürlerin kıyımına dur diyeceğini zannediyorum. aym ye güveniyoruz.

anayasa mahkemesini kutlarım
anayasa mahkemesini kutlarım - 10 yıl Önce

13 haziranda okul yöneticilerinin görevlerine son verilmesi”, ile ilgili olarak yürürlüğünün durdurulması istemi ile ilgili olarak anayasa mahkemesi raportörün konuya ilişkin hazırlanan raporda; meb'nın 13 haziranda okul yöneticilerini görevlerine son verilmesi düzenlemesine yönelik olarak “yürütmenin durdurulması” yönünde görüş bildirmiştir. hayırlı olsun , şimdi anayasa mahkemesi muhtemelen 11 haziran 2014 tarihli oturumunda meb kanununun yürütmesini durdurma kararını verecektir. aym nin müdürlerin kıyımına dur diyeceğini zannediyorum.

SIRADAKİ HABER