Bahçeli: Bedelli tamam, sıra atanamayan öğretmenlerde

MHP lideri, bedelli ile ilgili eleştirisini Twitter'da yazdı, "Sıra atanamayan öğretmenlerde" dedi

Bahçeli: Bedelli tamam, sıra atanamayan öğretmenlerde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Kasım Öğretmenler günü öncesi atanamayan öğretmenlere Twitter'da dikkat çekti. Bahçeli, "Bedelli bekleyenler taleplerine ulaştı, sıra atanamayan öğretmenlerde" dedi.

Bahçeli'nin "twitleri"

Atanamayan öğretmenlerimizin durumunun düşünen ve insanlığın farkında olanlar için elem ve endişe verici olduğuna inanıyorum.

Bakın bedelli askerlik bekleyenler taleplerine ulaştılar. Yasa teklifi TBMM’ne yakında geliyor.

Ancak parası olanın bedelli askerlik yapacağı, olmayanın da bundan yararlanamayacağı izleniminin doğmasından da rahatsızım.

Şimdi ise sıra, Öğretmenler Günü’nün 30’ncu yıldönümünde atanamayan tüm öğretmenlerimizin içinde bulundukları meselelere odaklanmaya geldi.

Bu geciken hamlenin mutlaka yapılmasını şahsen çok istiyor ve takipçisi olacağımı sizlerle paylaşıyorum.




Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
AYSUN TUNCAY
AYSUN TUNCAY - 12 yıl Önce

SAYIN BAŞKANIMIZA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. SON GÜNLERDE MHP NİN MECLİSTE KONU İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARINI İZLİYORUZ.

Vedat ÇINARBEYLİ
Vedat ÇINARBEYLİ - 12 yıl Önce

Sayın BAHÇELİ 4C li Özelleştirme Mağdurlarından neden hiç bahstmiyor acaba. Milletvekilleri sağolsun konuyu gündeme getiriyor ama kendisinden özellikle mecliste ve basında sık sık ağzından duymak istiyoruz. Sağolsun bizleri sadece şu an Sn KILIÇTAROĞLU sık sık gündeme getiriyor. Sn BAHÇELİDEN de bizlerin yanında olduğunu hissetmek istiyoruz. Saygılarımla.....

zek
zek - 12 yıl Önce

bravo yaaa..parası olamayan ne halt edecek

SIRADAKİ HABER