BAHÇELİ: EN ERKEN SEÇİM NE ZAMAN OLACAKSA O ZAMAN OLSUN

MHP lideri Devlet Bahçeli, önümüzdeki süreçle ilgili iki koalisyon önerisi sundu. Bu koalisyonların olmaması halinde ise erken seçim çağrısı yaptı, 'MHP ana muhalefet olmaya hazırdır' dedi.

BAHÇELİ: EN ERKEN SEÇİM NE ZAMAN OLACAKSA O ZAMAN OLSUN
Seçimlerin ardından gecenin geç saatlerinde kameraların önüne geçen MHP lideri Devlet Bahçeli, önümüzdeki süreçle ilgili 3 formül olduğunu söyledi.BAHÇELİ'DEN ÜÇ FORMÜLİlk formülün AK Parti-HDP koalisyonu olduğunu ifade eden Bahçeli, İkinci formülün ise AK Parti-CHP-HDP koalisyonu olabileceğini söyledi."EN ERKEN SEÇİM NE ZAMAN OLACAKSA O ZAMAN OLSUN"Bahçeli'nin en çarpıcı yorumu ise üçüncü formülle ilgili oldu. MHP lideri, üçüncü formül olarak "en erken seçim ne zaman olacaksa o zaman olsun" diyerek erken seçim sinyalini veren ilk ve tek parti lideri oldu.Devlet Bahçeli, "MHP ana muhalefet görevini üstlenmeye hazır" diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2015, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Avşar beyi
Avşar beyi - 9 yıl Önce

hesaplar incelenir haksız yolsuzluk yapan varsa düzeltilir sonrada seçime gidilir şimdi erken seçim derseniz miting alanlarında söylediğin suçlamaların her şeyin yanlış uyduruk olduğunu anlarız

SIRADAKİ HABER