BAHÇELİ: ERDOĞAN HARAMI TARİHİ YEDİ, DUR DEMEZSEK...

AKP'nin Başkanlık sistemine sert tepki gösteren Bahçeli, "Erdoğan haramı yedi, tarihi yedi, özgürlükleri yedi, dur demezsek devleti de milleti de yemek üzeredir. Fason ve fotokopi Başbakan ise orada burada zaman kaybetmektedir." şeklinde konuştu.

BAHÇELİ: ERDOĞAN HARAMI TARİHİ YEDİ, DUR DEMEZSEK...
 
 
 
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 
 
Bahçeli'nin konuşmasının ilgili bölümü:
 
Erdoğan 2014’te rakibini aşağılamak için vazo, saksı ve monşer diyerek hakaret etmiştir. Bugünlerde vazonun kim olduğu, saksılığa kimin özendiği, çoban kulübesine yatıp şahlık rüyaları görenlerin kimliği iyice berraklaşmıştır.
 
Erdoğan’ın beyazı aldatmadır. Başkanlığı savunduğunu söyleyen Erdoğan yabancıların piri olmaya karar vermiştir. Biz hangi Erdoğan’a itibar edeceğiz? Başkanlık özentidir diyen Erdoğan’a mı, yoksa başkanlık peşinde koşan Erdoğan’a mı?
Türkiye kaç Erdoğan’la muhataptır. Başak yayınlarından çıkan kitapta sorulan sorulara verdiği cevaplara bakın. Bize göre Erdoğan  bu kitabı okumamıştır. Okuduysa da kafası basmamıştır.
 
Kuzu’nun  başkanlık sistemini yazdığı kitabının 31. Ve 32. Sayfasında başkanlık sistemini anlatmıştır. Sayın Kuzu şöyle yazmıştır; “Başkancı devletlerin en önemli özelliği iktidarın kişiselleştirilmesidir” Sayın Kuzu başkanlık sistemine iyi demek zorunda kalmıştır. Erdoğan’ın istediği Kuzu’nun kitabında itiraf ettiği başkancıl sistemdir. Felaket kapımızda uçurum dibimizde.
 
"HARAMI YEDİ, TARİHİ YEDİ, ÖZGÜRLÜKLERİ YEDİ, DUR DEMEZSEK..."
 
Erdoğan haramı yedi, tarihi yedi, özgürlükleri yedi, dur demezsek devleti de milleti de yemek üzeredir. Fason ve fotokopi Başbakan ise orada burada zaman kaybetmektedir. 
 
Merkez bankasına faiz baskısı yaptın, doları fırlattın. Önüne gelen herkesi korkuttun. Ama senin de korkacağın günler yakındır. Erdoğan nerede miting yaparsa biz orada olacağız ve halkla buluşacağız.
Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER