BAŞKAN AÇIKLADI : FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİĞİNDE

Radikal.com.tr - FB TV'de canlı yayına çıkan Aziz Yıldırım, " Fenerbahçe adına bugün önemli gelişmeler olmakta. İki yıldır süren şike ve teşvik sürecinde hepimiz çok üzüldük, üzülüyoruz. Halk etmediğimiz şeyler yaşadık, yaşıyoruz. Desteklerden dolayı teşekkür ederim. İçeride hainler de var. Bunlar zaman içerisinde temizlenecektir" dedi.

BAŞKAN AÇIKLADI : FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİĞİNDE


Yıldırım, "Fenerbahçe, yarın başlayacak kura ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edecektir. Başta Alman avukatımız Martens olmak üzere, Şekip Bey'e, Abdullah Bey'e ve tüm avukatlarımıza teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı olsun. Bu mücadele devam edecek. Fenerbahçe'nin haklı olduğunu tüm dünya görecek" ifadelerini kullandı.

UEFA Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'ye 2 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermişti. Sarı-lacivertli kulüp, bunun üzerine Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yürütmeyi durdurma başvurusunda bulunmuştu.  

CAS YÜRÜTMEYİ DURDURDU

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklama şöyle: "UEFA Tahkim Kurulu'nun Kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur."

EGEMENOĞLU: BÜYÜK BİR TEHLİKE VAR

Yunus Egemenoğlu konuyla ilgili şunları söyledi: Burada CAS’ta olağanüstü yargılama kararı aldı. UEFA yanıtında hızlandırılmış yargılanma yapılmasını teklif etti. ‘21 ile 23 Ağustos arasında duruşma yapalım. 28 Ağustos’ta arar çıksın’ dedi. UEFA’yı tazminattan kurtaracak bu talep Fenerbahçe tarafından kabul edildi. Ön elemelerde kaybederse bir sorun yok. Ön elemeleri kazanırsa ve davayı kazanırsa Fenerbahçe 29 Ağustos’taki Şampiyonlar Ligi kurasına katılacak. Ama burada büyük bir tehlike bulunuyor. Eğer Fenerbahçe CAS’ta davayı kaybederse Avrupa’ya gitmeme cezası bu sezon değil bundan sonraki iki seneyi kapsayacak. 


RADİKAL
Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER