Batman Memur Sen'den PKK Talepleri

Memur Sen ağa babaları gibi Batıda,Orta Anadoluda,Karadenizde başka Doğuda başka konuşuyor.Batman Memur Sen başkanı devlet operasyonlara son versin ve imralı ile görüşülsün şeklinde açıklama yaptı.İşte ihanetin perdesinin aralandığı o açıklama:

Batman Memur Sen'den PKK Talepleri
Memur-Sen İl Temsilcileri peş peşe yaptıkları açıklamalar ile bölücü terör örgütünün istek ve taleplerini dillendirmeye başladılar.

                Hatırlanacağı gibi Terör örgütü PKK’ nın Silvan’da 9 Mehmetçiği şehit ettiği saldırıdan sonra memur-Sen Diyarbakır il Temsilcisi Yunus MEMİŞ bölücü örgüte yakın birtakım sivil toplum kuruluşları ile beraber saldırının yapıldığı bölgeyi ziyaret etmiş ve yapılan açıklamalarda terör örgütü temize çıkarılmaya çalışılmıştı.

                Dün de Memur-Sen Batman Temsilcisi yaptığı açıklamada Devlet operasyonları durdursun, İmralı’daki bölücü başı ile görüşsün talebinde bulundu. Aşağıda yer verdiğimiz Memur-Sen Taleplerinin BDP ve diğer bölücü yandaşlarının talepleriyle örtüşmesi, Memur-Sen’de eksen kaymasının mı yaşandığını akıllara getirmekte. Bölücü Örgütün saldırılarını artırdığı, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz ve herkesin safını ve mevzisini netleştirmesi gereken bu dönemde Memur-Sen’deki bu eksen kaymasının perde arkası merak edilmekte.             


İşte aralarında Memur-Sen Batman İl temsilcisinin bulunduğu sivil toplum örgütlerinin şok açıklamaları: 

Sivil Toplum Kuruluşları "PKK saldırılara son versin, Devlet operasyonları durdursun, BDP'liler meclise girsin"

Aralarında Ticaret ve Sanayi Odası, Tabip Odası, Eczacılar Odası, Esnaf Kefalet Kredi kooperatifi, İnsan Hakları Derneği, Memur Sen, Sağlık Sen ile çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcisinin bulunduğu yetkililer, Atatürk parkında bir araya gelerek son günlerde yaşanan gelişmeleri içeren basın açıklaması yaptı. Memur-Sen Batman Şube Başkanı M.Şafi Özperk’in okuduğu basın açıklamasında, son günlerde artan şiddet ve çatışmalar neticesinde, ölümlerin ve öldürme arzusunun tüm ülkeyi esir almasından derin bir endişe ve acı duyulduğu belirtilerek barışın ve eşitliğin egemen olması için talepler şöyle sıralandı: “Tutuklu seçilmişler serbest bırakılsın, BDP Milletvekilleri meclise dönsün, PKK'nın kaçırdığı kişiler serbest bırakılsın, şiddet eylemleri son bulsun, operasyonlar dursun, İmralı da dahil, diyalog süreci kaldığı yerden devam etsin...” Batman Sivil Toplum Örgütleri adına yapılan açıklamanın sonunda PKK’nın saldırılarına, devletin de operasyonlara son vermesi talep edildi.


KamuGazetesi

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
davudi
davudi - 13 yıl Önce

Memur Sen bilhasa Güneydoğuda PKK benzeri görüşleri dile getiriyor.Diğer bölgelerde islam ve milli konulara vurgu yaparak işi götürüyor.Ancak milliyetçiyim diyen pek çok kişi yüzü kızarmadan bunların değirmenine su taşıyor.Yazıklar olsun.

Hasan ELBEYLİ
Hasan ELBEYLİ - 13 yıl Önce

Bu değirmene su taşıyanlara bir kere daha sakin kafa ile düşünmelerini istiyorum

ahmet abdullah
ahmet abdullah - 13 yıl Önce

ne farkları varki yüzlerine maske çekmişler o kadar

Ali AYDIN
Ali AYDIN - 13 yıl Önce

Bu değirmene bilerek ya da bilmeden su taşıyan arkadaşlar; KUYSALINIZ ne ise lütfen bir seçim yapın. Para mı,menfaat mı, yada diğerleri mi bilmiyorum. Bu zaman değilse ne zaman?Sureti haktan görünüp te Pkk ile aynı söylemlerde buluşmak hiç mi rahatsız etmiyor sizi? (Allah korusun) Evinizden bir şehit cenazesi mi çıkması gerekiyor.Lütfen 3 günlük dünyada hiç bir şeye değmez.Zira bitirilmesi gereken en şerefli şey hayattır.

oguzkaan akyurt
oguzkaan akyurt - 13 yıl Önce

bu haberi memur camiasının gündemine taşıyan araştırıp çıkaran www.kamugazetesi.com a teşekkürler sizede teşekkürle kamudan.com bunu yayınlayamayan şakşakcılara kapak olsun

ALATDİN
ALATDİN - 13 yıl Önce

Ya bu memeursen nasıl acıklama yapma yetkisi bulurki kendinde ya kardeşim kürtün memuru cıkp bu acıklamayı yapacak kadar kendine öz güveni nerden bulur. o zman kürt kökenli memur alımını durdurtulması lazım bunun icin her şey yapılmalı vay be hem ekmek ye hem el ıssır hain köpek misali

Reşit KILIÇ
Reşit KILIÇ - 13 yıl Önce

BUNLARIN YETİŞME TARZI BU BUKELAMUN GİBİ BULUNDUKLARI ZEMİNE VE ZAMANA AYAK UYDURMAK HİÇBİR KONUDA HASSASİYETLERİ OLMAZ EN İYİ BİLDİKLERİ DİNİ KULLANMAK SAHTEKARLIR VE HIRSIZLIK KAnlarına işlemiş deniz feneri yimpaş gibi müslümanları ve dini duygularını kullanarak sömürmek şimdide o bölgede mecburen pkk lı olacak lar mahsuru yok her şey mubah yahudi zihniyeti

ÖMER KAYA
ÖMER KAYA - 13 yıl Önce

MEMUR SENEDE BU YAKIŞIR.


SIRADAKİ HABER