BAYRAK İNDİRME OLAYINDA İKİ KİŞİ GÖREVDEN ALINDI

İçişleri Bakanlığı: İki güvenlik görevlisi görevden uzaklaştırılmıştır İçişleri Bakanlığı'ndan Diyarbakır'da Türk Bayrağı'nın indirilmesi ile ilgili açıklama; "Dış güvenlikle ilgili iki güvenlik görevlisi görevden uzaklaştırılmıştır."

BAYRAK İNDİRME OLAYINDA İKİ KİŞİ GÖREVDEN ALINDI
İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından Diyarbakır 2. Hava Kuvveti Komutanlığı garnizon sahası içinde indirilen Türk Bayrağı ile ilgili açıklama yapıldı. İçişleri Bakanlığı, tarafından yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır 2. Hava Kuvveti Komutanlığı garnizon sahası içindeki bayrak indirme olayı ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığınca soruşturma başlatıldığı belirtildi. Açıklama, dış güvenlikle ilgili iki güvenlik görevlisinin de görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.(milliyet)
Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
idris
idris - 10 yıl Önce

ya vurup kahraman olacaklardı yada vurmadıklarından böyle zeliloldular isimleri de açıklansa da kim bunlar bilsek.

Yurtsever
Yurtsever - 10 yıl Önce

Dünyaya düzen vermeye çalışan devletleri kutluyorum. Önce Afganistan, Libya, Tunus, Cezayir, Mısır, Irak, Suriye. Sıra geldi Türkiye'ye. Atatürk bu günleri yüz yıl önceden gördüğü için Gençliğe Hitabesinde "dahili ve harici bedhahlardan söz etmiş, bu bedhahların düşmanlarla işbirliğinden söz etmiş, milletin yoksulluk içinde kalacağından söz etmiş, bütün bu yaşadığımız olayları yaşayacağımızı çok önceden görmüş ve Türk bağımsızlığını ve Türk Cumhuriyetini koruma ve kollama görevini askerlere değil Türk Gençliğine emanet etmiş, yıllarca bu günlerin geleceği bizlere öğretilmiş, İNANIYORUM Kİ TÜRK GENÇLİĞİ BAĞIMSIZLIĞIMIZA VE CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKACAK ve Dahili ve harici düşmanları altedecektir.

SIRADAKİ HABER