BEYKOZ'DA SULAR DURULMUYOR...

Beykoz'da Sular Durulmuyor...

BEYKOZ'DA SULAR DURULMUYOR...
BEYKOZ'DA SULAR DURULMUYOR

Ismarlama puan alanlar iradesi dışında tercih yapmaya zorlanmışlar!!!
Türk Eğitim Sen in mülakatlar ile ilgili daha önce ortaya koyduğu:
 ‘puanlama listelerin önceden hazırlandığı ve kimin nereye atanacağının önceden belli olduğu’ iddiası son olay ile bir kez daha gündeme geldi
Beykoz Celal Aras Spor Lisesine yalnızca bir kişi tercihte bulundu. Tercih yapmak isteyen   kişiler  tek tek aranıp talimat verilerek spor lisesine tercih yapmaları engellendi.
Böylece okul boş kalacak ve EBS Beykoz ilçe yönetiminden C.K atanma şartı tutmadığı halde spor lisesine görevlendirilecekti.
Planları Mülakattan geçer not aldığını bilmedikleri M.E nin kendi iradesiyle spor lisesini tercih etmesiyle bozuldu.
Celal Aras Spor lisesine atanan İstanbul Meb in kırmızı olarak yazdığı nihai kesin listede adı olmasına rağmen M.E göreve başlayamadı.
İddiaya göre İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız M.E yi makamına çağırıp tercihlerini değiştirmesini istedi.
 M.E tercihlerini değiştirmeyeceğini ve Celal Aras Spor Lisesine atanmak istediğini belirti ve makamdan ayrıldı.
Atanan tüm müdürler 19.12.2014 Cuma gününe kadar göreve başlamalarına rağmen İstanbul Milli Eğitimin nihai listesinde Celal Aras Spor lisesine müdür olarak atanan  M.E nin kararnamesi hala gelmemiştir.
Kamuoyunun bilgilendirilmesi için bu iddialar hakkında yetkililerden açıklama bekliyoruz.

                KAMUDAN.COM/ÖZEL
Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
HASAN KALDIRIM
HASAN KALDIRIM - 9 yıl Önce

TFF MERAL CELAL ARAS SPOR LİSESİ PROJE OKULUDUR ATAMASI BAKANLIK TARAFINDAN YAPILACAKTIR MÜDÜR TERCİHİDE TFF PROJEDE ALTI AYDIR BERABER ÇALIŞTIKLARI MÜDÜR OLACAKTIR.ÖKÜZ ALTINDA BUZA ARAMAYIN.

Z.G.A
Z.G.A - 9 yıl Önce

Proje okulu olacak bir okul bahsediken okul. Bu haberi yaparken biraz araştırp yapsaydız.

tahsin
tahsin - 9 yıl Önce

anlamadığım bir şey var...proje okulu ve buraya bakanlık veya il müdrü sınav veya tercihlerin dışında atama yapacaksa,bu müdür adaylarını veya müdürleri neden makamına çağırıp,onları ikna etmeye çalışsın..ya da,neden açık ilan edip,müracat almışlar,gerçekten merak ediyorum...burada birileri yalancı..

Adalet
Adalet - 9 yıl Önce

Öküz altında buzağı aramıyoruz beyefendi proje okulu dedikleri okul şuanda proje okulu değildir. Ayrıca öyle bile olsa bu okula atanmaya yetkisi bulunmayan c. K isimli öğretmen arkadaşı atayamazlar. Her ne kadar hizmet verirse versin görevi dahilinde çalışmış bir öğretmen . Hem okulu gördük çok da hizmet verilmişse benzemiyor okul yeni ancak kalorifer petekleri eski Bu da hizmetin ayrı bir çeşidi

TARAFSIZ
TARAFSIZ - 9 yıl Önce

cok tuaf...bu okul futbol federasyonuna bağlı ise herhangi bir hakemde müdürlük yapabilir bence!yok değil meb.e bağlıysa ve bu sınavıda meb.yaptıysa;ya sınav formalite ya meb kaale alınmıyor yada sistem yandı bitti kül oldu...

okan yılmaz
okan yılmaz - 9 yıl Önce

hasan kaldırım ve zga ya; ya sizi nasıl böyle inandırıyorlar. proje okulu olacakmış falan filan. arkadaşım madem bakan atayacaktı neden listeye dahil ettiler. bunu düşünebilsen o yazıyı yazmyacaksın ama. siz ancak başkalarının izin verdiği kadar düşünebilirsiniz

taraflı
taraflı - 9 yıl Önce

Benim anlamadığım eğitim birsenin atadığını söylediğiniz müdürler müdürlüğü hak etmiyolarda bu spor lisesine atanan M.E isimli matematik öğretmenimi spor lisesine müdürlüğü hak ediyor..

Mustafa
Mustafa - 9 yıl Önce

Eğitim bir- sen atama yetkisi mi var? Ben bilmiyordum diğer sendikalılar sınava hazırlanmasın bari yazık... Hem matematik öğretmeninin şartları tutuyormuş demek ki atanmış ne var bunda çok îlginç (yukarıda yazılan yazıyı tekrar okuyun isterseniz orada şartları tutan kişi diyor )


SIRADAKİ HABER