BUDA 28 BİN DOLARLIK MEMUR

Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu, Başbakanlık Tanıtım Ajansı Dubai temsilcisi oldu. Kayınçoya 28 bin dolar maaş bağlandı.

BUDA 28 BİN DOLARLIK MEMUR
 Dubai Temsilciği'ne başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın kayınbiraderi Nusret Yurter getirildi.

PRENS GİTTİ
 
Yatırım ajansının adı, 2007’de başkan olarak transfer edilen Alparslan Korkmaz’la kamuoyunun gündemine oturdu. 3 yıl görev yaptıktan sonra sürpriz bir şekilde ayrılan Alparslan Korkmaz için Resmi Gazete’de arama ilanı verilmişti. Sayıştay, 2008 yılı muhasebe kayıtlarını inceledi ve o tarihte görev yapan Korkmaz’ın savunmasını istedi. Korkmaz’a ulaşamayan Sayıştay Başkanlığı ise Resmi Gazete’ye ilan vermek zorunda kaldı.
 
BAKAN’IN KAYNI VEKİLİN DAMADI
 
Sözcü Gazetesi'nden Veli Toprak'ın haberine göre, Korkmaz’la ilgili skandal devam ederken Babacan’ın kayınbiraderi Nusret Yurter, Dubai temsilciği görevine getirildi. Babacan’ın kaynı Yurter, aynı zamanda AK Parti Kütahya Milletvekili ve Meclis Sanayi Komisyonu Eski Başkanı Soner Aksoy’un da damadı. Aylık 28 bin dolar ücret verilen Yurter’in Ankara’da yaşadığı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ihsan
ihsan - 12 yıl Önce

bişe yolmaz. onlar ülkemde insanları afkirlik ve din! korkusu ile eğitmekle meşgulken diğer atraftan hazineyi kendilerien akıtıyorlar. nerede agrip guraba hani.

romeo callagher
romeo callagher - 12 yıl Önce

milletvekileri,danışmanlar,mübaşirler ve memurlar arasındaki fahiş maaş farkı...eğer islamda adalet,eşitlik ilkesi göz önüne alınayorsa ve şuan muhafazakar hükümet tarafından yönelitiyorsak...adalet eşitlik hukukuna daha çok güvenmemiz gerekmezmi..

arkadaşlar
arkadaşlar - 12 yıl Önce

adalettin olmadığı yerde zulum olur.adalet ancak ve ancak yüce yaratanın emirlerine uymakla sağlanır, Yalancılıkla münafıklılık yapılmış olur, o insanın helakı demektir.Söylemek istediğmi konunun özü şudur.adaletle davranmaya yöneticiye bitat etmeyiniz kendi dininden dahi olsa, adalet hükümlerini yerine getiren yönetici kendi dininden almasa bile ona bitat et buyurur yüce allah, onun için bunlar günahgardır.kul hakkını yemişlerdir,

murat
murat - 12 yıl Önce

TİKSİNDİMMMMMMMMMMMM

ahmet  mete
ahmet mete - 12 yıl Önce

tek kelimeyle inşallah bunların Allah belasını verir

mehmet uçar
mehmet uçar - 12 yıl Önce

Bu keltoroşun aldığı biraylık maaş tam 30 öğretmen maaşı. Yazıklar olsun. Bu devletin malını parasını bu kadar hunharca ulufe dağıtıp emekçilere sadaka verenlere

zırterenköy
zırterenköy - 12 yıl Önce

"BAKAN KAYINBİRADERİ'NE 28 BİN DOLAR MAAŞ !.."Patron,Siz zenginlikte bizi çoktan geçmişsiniz de,valla haberimiz yokmuş!..Sözde bizim memleket dünyanın en zengini,ben de bu memleketin Başkanıyım ama,ay sonunu bile zor getiriyorum!..Hatta tasarruf olsun diye,arada sırada öğle yemeklerini yardımcım Joe ile birlikte,bizim Beyaz Saray’ın yakınlarında bulunan Hamburgercide yiyoruz…Ama yine de aldığım maaş yetmiyor!..Halbuki siz Başbakan Yardımcınızın kayınbiraderini bile,yurtdışı tanıtım ajanslığınıza 28 bin Dolar maaşla atayabilecek kadar zengin ve de bonkörsünüz!..Keşke sizin memlekete mi Başkan olsaydım?..Patron,bu demektir ki sizin memlekette ortalama memur ve işçi maaşları da en az 10-15 bin Dolardır!..Eee,bu durumda sizin memurlar bu maaşları neden beğenmeyip te bozgunculuk yapıyorlar?..Valla anlayabilmiş değilim!..Hiç canınızı sıkmayın Patron,memleketinizdeki tüm memurları böyle 28 bin Dolar maaşla yurtdışı tanıtım ajanslarınıza atayın,olsun bitsin!..Ondan sonra da kafanızı dinlersiniz!..Hem zenginliğinizi gizlemekte bu kadar da alçak gönüllü olmayın canım!..Kıskananlar çatlasın!..OBAMAwww.zirterenkoy.com

SIRADAKİ HABER