DİPLOMAYA YÖNELİK ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BEKLEYEN ÖĞRETMENLERİN HAKLI YAKARIŞINI DUYUN ARTIK ! !!

   DİPLOMAYA YÖNELİK ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BEKLEYEN ÖĞRETMENLERİN HAKLI YAKARIŞINI DUYUN ARTIK ! !!
Diplomaya yönelik alan değişikliği mağduriyeti ve yanlış anlaşılma halen devam ediyor diplomaya yönelik alan değişikliği yapılırsa atama bekleyen branş öğretmenlerinin mağdur edileceği algısı halen devam ediyor. Atama bekleyen öğretmenlerin hedef  tahtasına konulduk yemediğimiz hakaret kalmadı ve bazı sitelerin anlamsız eleştirilerine maruz kaldık. Diplomaya yönelik alan değişikliği istedik , kendi alanımızda çalışmak istedik çok şey mi istedik ? 
   Alan değişikliğini branştan sınıfa geçme olarak algılayan herkese buradan haykırıyoruz Diplomaya yönelik alan değişikliği bekleyen öğretmenlerin 3 te 2 si branş öğretmeni biz bu oranı tahmin yürüterek çıkartmadık bu oran diplomaya yönelik alan değişikliği bekleyen öğretmenlerin gruplarında ve sayfalarında 1 haftada yapılan araştırma ve anket sonucu hazırlanmış bir orandır ve tamamen gerçek bir orandır üzerinde en küçük bir oynama ve değişiklik yapılmamıştır. Biz Milli Eğitim Bakanlığına öneride bulunuyoruz diplomaya yönelik alan değişikliği için okullara yazı gönderip hangi branştan hangi branşa alan değişikliği yapmayı düşünen öğretmenlerin istatistiki bilgilerini çıkartıp ihtiyaca göre alan değişikliği yapmasını ama her yıl rutin bir şekilde alan değişikliği yapmasını tavsiye ediyoruz.
   Diplomaya yönelik alan değişikliği bekleyen 10 bin öğretmenin ve bu öğretmenlerin dersine girdiği 300 bin öğrencinin durumu hiç iç açıcı değil artık eğitimi öğretimi düşünecek halimiz kalmadı ve psikolojimiz bu durumdan çok olumsuz etkilendi. Hani biz diyoruz ya diplomaya yönelik alan değişikliğine engel olanda yapılmamasına seyirci kalanda 300 binin üzerinde insanın vebalini almaktadır. Engel olanlar ve seyirci kalanlar sayıları 300 binin üzerinde olan insanın vebalini kaldırabiliyor ama biz artık bu vebali kaldıramayacağız ve çoğumuz istifa etmeyi bile düşünüyoruz. 

YÖNETMELİĞE BAĞLI ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BEKLEYEN ÖĞRETMENLER……………..
Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER