EFE BOZ DAVASINDA OKUL MÜDÜRÜNE 3 YIL 4 AY HAPİS

Efe'nin ölümünde okul müdürüne 3 yıl 4 ay hapis Anasınıfı öğretmenine 1 yıl 8 ay hapis cezası veren mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı

EFE BOZ DAVASINDA OKUL MÜDÜRÜNE 3 YIL 4 AY HAPİS
Maltepe'de anaokulu öğrencisi Efe Boz'un ölümüne ilişkin, okul idarecileri ile müteahhit firma yetkililerinin yargılandığı davada, okul müdürü 3 yıl 4 ay, taşeron firma müdürü ile firmanın mühendisi 2 yıl altışar ay hapis cezasına çarptırıldı.

Anadolu Adalet Sarayı 28. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, Hakim İbrahim Fikri Talman davayı karara bağladı.

Mahkeme, taşeron firma müdürü Yalçın Kaya ile firmada mühendislik yapan Murat Kılıç'ı "taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan 2 yıl altışar ay hapis cezasına çarptırdı.

Okul müdürü Mustafa Katırcılar'ın da "taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan 3 yıl 4 ay hapisle cezalandırılmasını kararlaştıran mahkeme, anasınıfı öğretmeni Gökçen Gökalp'e de 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

Mahkeme, Gökalp'in sabıkasız oluşunu ve pişmanlığını göz önüne alarak, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti.
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
HD
HD - 10 yıl Önce

üzüldüm özellikle okul müdürüne çok üzüldüm. fiziki olarak yetersiz olmayan okulları OKUL MÜDÜRLERİNE TESLİM EDEN BAKAN SUÇLU DEĞİL DE OKUL MÜDÜRÜMÜ SUÇLU?

salih
salih - 10 yıl Önce

müdürün ne suçu var anlamadım.

SIRADAKİ HABER