ERDOĞAN YİNE AZARLADI:'TERBİYESİZ HERİF,CUMHURBAŞKANI SÖYLÜYOR HALA İÇİYOR !'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Esenler’de bir kafeteryada sigara içildiğini görünce durup bu kişileri ‘azarladı': “Terbiyesiz herif, Cumhurbaşkanı söylüyor hala içmeye devam ediyor!”

ERDOĞAN YİNE AZARLADI:'TERBİYESİZ HERİF,CUMHURBAŞKANI SÖYLÜYOR HALA İÇİYOR !'

Erdoğan, Esenler’de katıldığı açılış programının ardından belediye binasına yürürken, bir kafeteryanın üst katında sigara içildiğini gördü. Olaya tepki gösteren Erdoğan, aşağıdan “Orada sigara içilmez, cezai müeyyidesi var” diye bağırdı.

‘Nerede zabıtalar?’

Ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’dan sigara içilmemesi için denetimlerin arttırılmasını isteyen Erdoğan, “Nerede zabıtalar? Göstere göstere terbiyesizlik” dedi.

‘Ona da karıştı’

Olayın ardından “Terbiyesiz herif, Cumhurbaşkanı söylüyor hala içmeye devam ediyor!” sözleriyle sinirinin geçmediği anlaşılan Erdoğan’ın tepki gösterdiği vatandaş ise Twitter’dan, “Bize döndü el sallamadık ve sigara içen arkadaşıma ”kapalı alanda sigara içilmez” diye bağırdı.Ona da karıştı” mesajını paylaştı.

grihat.com

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
dr bahar
dr bahar - 9 yıl Önce

Cumharbaskani olman insanları daha rahat azarlaman icin yeterli bir sebep sanman çok aci..o kişi zaten sigarayi saklamiş.bu kadar ben ben nereye kadar.üslup çok kotu

SIRADAKİ HABER