ERDOĞAN'IN DOĞUM GÜNÜNDE ÖĞRENCİLER SARAY'A YÜRÜTÜLECEK

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 26 Şubat'taki doğum günü kutlaması için, aralarında engelli çocukların da olduğu 2023 öğrenci Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yürütülecek.

ERDOĞAN'IN DOĞUM GÜNÜNDE ÖĞRENCİLER SARAY'A YÜRÜTÜLECEK
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 26 Şubat'taki doğum günü kutlaması için, aralarında engelli çocukların da olduğu 2023 öğrenci Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yürütülecek. Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Türkiye Beyazay Derneği ve Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla hazırlanan etkinlik için okullara yazı gönderildi. Gönderilen yazıda “Katılacak idareci, öğretmen ve öğrencilerin izinli sayılabilmesi için yazımız ekinde gönderilen formların doldurmalı” ifadeleri yer aldı.

Okullara 16 Şubat 2016 tarihli  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm imzasıyla gönderilen yazıda şunlar dile getirildi: "2023 Türkiye Vizyonu oluşumu kapsamında 26 Şubat 2016 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğum günü kutlaması için Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aşmak İçin Hareket kampanyası Ankara İl Koordinatörlüğü ve  Türkiye Beyazay Derneği işbirliğinde 2023 Engelli- Engelsiz öğrencilerimizle beraber Beştepe Jandarma Komutanlığı önünden Cumhurbaşkanlığı Külliyesine kadar kortej yürüyüşü düzenlenecektir. Konu ile ilgili olarak 15.02.206 tarihinde okul müdürleri ile ilçe Milli Eğitim Müdürü  Tugay Gözüm başkanlığında yapılan toplantıda bilgi verilmiştir. Katılacak idareci, öğretmen ve öğrencilerin izinli syılabilmeleri için yazımızın ekinde gönderilen formların doldurularak 23 Şubat 2016  Salı günü mesai bitimine kadar müdürlüğümüze gönderilmesini rica ederim."
 
Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER