FENERBAHÇE'DEN KIZI-ERKEKLİ ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Fenerbahçe Erkek ve kadın voleybol takımları avrupa şampiyonu oldu.

FENERBAHÇE'DEN  KIZI-ERKEKLİ ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

VRUPA Voleybol Konfederasyonu (CEV) Challenge Kupası'nda şampiyon olan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, tarihinde ilk Avrupa kupasını aldı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde, Fenerbahçe Grundig'in şampiyonluk kupasını CEV Asbaşkanı Philip Berben ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, madalyaları ise TVF Başkanı Özkan Mutlugil ile Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı verdi.

İkinci olan Andreoli takımı oyuncularına ise madalyalarını, Fenerbahçe Kulübü'nün asbaşkanlarından Mahmut Uslu ile eski yönetici Ali Koç takdim etti.

Karşılaşmanın en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Fenerbahçe Grundig'den Ivan Miljkovic'e de ödülü, CEV Asbaşkanı Philip Berben ve Arçelik A.Ş. Satış Direktörü Ercüment Gülşen tarafından verildi.

ABDULLAH KİĞILI "BU 2 AYLIK DÖNEMDE DİĞER KUPALAR DA PEŞ PEŞE GELECEK"

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, maç sonrası yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu belirterek, "Muhteşem bir taraftar, muhteşem bir takım var. Fenerbahçe büyük bir camia. Bu kupaların hepsini hak ediyoruz. İnşallah akşama bayan voleybol takımımızla da şampiyon olacağız. Ondan sonra sırasıyla bu 2 aylık dönemde diğer branşlardaki kupalar da peş peşe gelecek" dedi.

CEYHUN TENDAR: "BU TARAFTAR SAYESİNDE BU KUPAYI KAZANDIK"

Fenerbahçe Grundig takımı oyuncusu Ceyhun Tendar da, şunları söyledi:

"Şu an ne diyeceğimi bilmiyorum. İnanılmaz bir ortam. Çok mutluyuz. Sezon başından beri bunun için çalışıyorduk. Allah'a çok şükür emeklerimizin karşılığını aldık. Aslında ilk maçı da alırdık, ama orada bir şansızlık oldu. Burada telafi etmesini bildik. Buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu taraftar sayesinde bu kupayı kazandık."


Fenerbhaçe Kadın Voleybol Takımı,CEV Kupası finalinin rövanşında Rusya'nın Uralochka ekibini İstanbul'da 3-0 mağlup etti ve şampiyonluğa ulaştı.
 
AYNI SALONDA AYNI GÜN İKİ AVRUPA KUPASI BİRDEN
Sarı Melekler kazandığı CEV Kupası şampiyonluğu ile aynı spor salonunda (Burhan Felek) saatler önce CEV Challange şampiyonu olan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol takımından sonra sarı lacivertli camiaya aynı günde iki Avrupa kupası birden kazandırdı.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER