GEREKİRSE SAHANIN ORTASINDA OTURURUM

GEREKİRSE SAHANIN ORTASINDA OTURURUM

GEREKİRSE SAHANIN ORTASINDA OTURURUM
 
 
 
Fenerbahçe-Boluspor karşılaşmasını izlemek için Düzce 18 Temmuz Stadyumu'na gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin görevden uzaklaştırma kararı bildirildi. Aziz Yıldırım protokol tribününden çıkarak kararı okurken, hazırlık maçını izlemesine bir engel olmadığı belirlenerek yeniden protokol tribününe dönüp maçı izledi.
 
Aziz Yıldırım, bugün saat 18.00'de Düzce 18 Temmuz Stadyumu'nda Fenerbahçe ile Boluspor arasında oynanacak hazırlık maçını izlemek üzere stada geldi. Maç başlamadan önce protokol tribününe oturan Aziz Yıldırım'a, görevliler İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin görevden uzaklaştırma kararını bildirdi. 
 
Aziz Yıldırım protokol tribününde bir koltuğa oturarak kararı okuduktan sonra dışarı çıktı. Aziz Yıldırım'ın hazırlık maçını protokol tribününde izlemesinde bir engel olmadığı belirlendi. Aziz Yıldırım bunun üzerine maçın başlamasına kısa bir süre kala protokol tribününde en ön koltuğa oturdu. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile sohbet eden Aziz Yıldırım'ın keyifli olduğu görülürken, gazetecilere el sallayarak poz verdi.
Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER