HALİÇ KÖPRÜSÜ TRAFİĞE KAPATILDI

Bağlantı yerlerindeki ayrılma sebebiyle köprünün orta şeridi Mecidiyeköy istikametine trafiğe kapatıldı.

HALİÇ KÖPRÜSÜ TRAFİĞE KAPATILDI

Haliç Köprüsü'nün, ''Eski Haliç'' diye adlandırılan orta bölümü, bağlantı yerlerinde meydana gelen ayrılma nedeniyle tek yönlü trafiğe kapatıldı. köprünün yarın trafiğe açılacağı belirtiliyor.

Köprünün orta bölümünün ulaşıma kapatılması nedeniyle, Mecidiyeköy yönüne ulaşım iki şeritten sağlanıyor.

Köprüde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yol bakım ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Köprünün orta bölümünün tek yönlü trafiğe kapatılması nedeniyle E-5 karayolunda Mecidiyeköy istikametinde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Sürücülerin, alternatif güzergah olarak TEM otoyolunu ve sahil yolunun kullanılabileceği bildirildi. Metrobüsün de köprü üzerinde düşük hızda ilerlediği görüldü.

Haliç Köprüsü ne zaman trafiğe açılacak?

Karayolları 1.Bölge Müdürü Mehmet Karaman, Haliç Köprüsü'nün ''Eski Haliç'' diye adlandırılan orta bölümündeki çalışmalara ilişkin, ''Korkulacak Bir şey yok, köprüde bakım çalışmaları yapılıyor. Bugün onarımı yapılacak. Yarın trafiğe açılacak'' dedi.

Karaman, Haliç Köprüsü'ne gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklama yapan Karaman, köprüde bakım çalışmaları yapıldığını belirterek, ''Korkulacak bir şey yok, köprüde bakım çalışmaları yapılıyor. Sadece takoz yerinden oynamış. Bugün onarımı yapılacak. Yarın trafiğe açılacak'' şeklinde konuştu.

Bu arada, ekiplerin köprüdeki bakım çalışmaları sürüyor.
 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER