HALKIN YÜZDE KAÇI ÖLSEM AKP'YE OY VERMEM DİYOR

Belli aralıklarda halkın nabzını ölçen AK Parti, son ankete kendisine asla oy vermeyeceklerin oranını da belirledi.

HALKIN YÜZDE KAÇI ÖLSEM AKP'YE OY VERMEM DİYOR

 Yeni dönemde yüzde 55 hedefleyen AK Parti şimdi “AK Parti’ye oy vermen” diyenlerin içindeki yüzde 14'ün peşine düştü.


AK Parti, 3 Kasım 2002’den beri girdiği her seçimden birinci parti çıktı. Üç genel seçimlerde de oylarını artırıp en son 12 Haziran 2011’de yüzde 50 oy alan AK Parti, şimdi de “ölsem AK Parti’ye oy vermen” diyenlerin peşine düştü.

Üç ayrı araştırma şirketiyle çalışan ve 3 ile 6 aylık aralıklarda halkın nabzını ölçen AK Parti, son ankete kendisine asla oy vermeyeceklerin oranını da belirledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, son araştırmada “AK Parti’nin fanatik karşıtların kimler diye” sordurduklarını ve yüzde 21 oranında sonuç çıktığını söyledi.


“ÖLSEM AK PARTİ’YE OY VERMEM”,

Elitaş “AK Parti’ye oy vermem” diyenlerin oranının yüzde 35, “Ölsem AK Parti’ye oy vermem” diyenlerin ise 21 olduğunu söyledi.

“YEMİNLİ AK PARTİ KARŞITI”

TV8’de Erkan Tan’ın konuğu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, yüzde 21’lik kesim için “Yeminli AK Parti karşıtı” dediğini belirterek, “Onları mümkün değil döndürmemiz. Artık iman etmişler. AK Parti’nin düzgün olmadığına inanıyorlar” dedi.

YÜZDE 14’Ü AK PARTİ’YE ÇEVİRMEK MÜMKÜN

“Oy vermem” diyen yüzde 14’lük kesimin ise AK Parti; “terörü susturursa”, “işsizlik sorununa el atarsa”, “asgari ücreti artırırsa” ve “hayat pahalılığını durdurursa” gibi sorunların çözümünde kendilerine oy vereceklerini beyan ettiklerini aktaran Elitaş, bu kesimin çeşitli hizmetlerle AK Parti’ye çevirmenin mümkün olduğunu da ekledi.
 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
recep sahte
recep sahte - 11 yıl Önce

akp bu milletin anasını belleyecek. ölmeyenler görecekler.sahte müslümanlar...ben öğretmenim akp bana aylık 5000 tl zam versede oy vermem.

SIRADAKİ HABER