'HEM ÇALACAKLAR, HEM GÖREVLİLERE SALDIRACAKLAR'

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, doğu ve Güneydoğuda Dedaş ekiplerine ve jandarmaya karşı yapılan saldırılara sert çıktı.

'HEM ÇALACAKLAR, HEM GÖREVLİLERE SALDIRACAKLAR'
Yıllardır elektrik de haksız bir şekilde ödediğimiz KK bedeli (Kayıp kaçak) dedikleri bedel işte bu saldıranların yüzünden.
Kayıp kaçağın yüzde 80-90’ı bu bölgede. Onlar kayıt dışı kullanacaklar, elektriği çalacaklar, bunların kullandığının bedelini bizden kayıp kaçak diye alacaklar. Böyle bir mantık olmaz.
Böyle bir anlayış da olmaz.
Biz yıllarca seslendik. Bu soyguna dur deyin dedik elektrikdeki KK bedeli denilen iş namuslu insanlarından bu çalanların parasını tahsil etmekten başka bir şey değildi.
Şimdi devlet bunun farkına vardı. İşi özelleştirdi.
Özel sektör malını çaldırmak istemiyor.
Devletin elinde iken birileri buna müsaade ediyordu, görmezden geliyordu.
Mesele burada. Onlarda kolaya alışmış, bu rahatlığı bırakmak istemiyorlar.
Uyuma Türkiye hakkına, hukukuna sahip çık.
DEDAŞ ekiplerine saldıranlar, araçlarını yıkan yakanlar, iş yerini yakanlar, normal senin benim gibi vatandaş değil.
Haksız ve usulsüz elektrik kullanan, elektriği ödemeyip, senin benim sırtımdan geçinenler…
Enerji Bakanı bu husus da doğru söylüyor. Bunlar elektriği kaçak kullanıyor, abonesiz kullanıyor, bir nevi çalıyor. Bunların çaldığının parasını biz ödüyoruz.
Artık yeter!
Türkiye uyan!
Bu haksızlığın karşısında dur!
Elektrikten KK bedeli (Kayıp kaçak) kalksın diyorsak, çalınan, kaçak kullanılan, abonesiz kullanılan elektrik ile mücadele etmek tüm tüketicilerin ortak hareket etmesi gereken husustur.
Bu hususta devlet görevlilerine, güvenlik güçlerine sahip çıkmak her tüketicinin görevidir.
Burada o eylemciler haksızdır. Olayı çarpıtmaktadırlar. Elektrik kesintisi bahane, beleş kullanmak şahene anlayışı bunu yaptırmaktadır. 8.7.2014
 
MUSTAFA GÖKTAŞ
ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER)
GENEL BAŞKANI
 
 
 
Önemli NOT:  Bizler yaptığımız hizmetler karşılığında her hangi bir ücret almıyoruz. Biz gönüllü, ücretsiz hizmet veren bir kuruluşuz. Siz tüketicilere her zaman Yardıma hazırız. Yeter ki bize ulaşın.  Bize,  cetkoder@gmail.com  adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilir dert ve sıkıntınızı, şikâyetinizi aktarıp bilgi alabilirsiniz.  Ayrıca çok sıkışırsanız bizi mesai saatleri içinde  0.535.475.70.06  nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz.. Sizlere Teknik, hukuki, yasal bilgiyi ücretsiz vermeye hazırız.  Tüketiciler karşılaştıkları yanlışlar ve usulsüzlükler karşısında nasıl hareket edecekler, nereye başvuracaklar, gerekirse dilekçeleri, usul hakkında her tür bilgiyi ücretsiz olarak sunarız. Ayrıca Tüketiciler Bize İnternet ortamından da ulaşabilirler. Google arama motorunda bize ait olan http://groups.google.com.tr/group/cetkoder  grubuna girip yazışma ve bilgi verme grubumuza kaydolabilir ve oradan da bizimle yazışabilirler.ÇETKODER FACEBOOK BASINA BİLGİ VE KAMUYA BİLGİ VERME SAYFASI: https://www.facebook.com/groups/CETKODER/ GENEL BAŞKAN MUSTAFA GÖKTAŞ GSM: 0.532. 282 29 91 / SAYGILAR
Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER