HESABINI SORACAĞIZ....

'Bunların derdi Gezi Parkı değil'

HESABINI SORACAĞIZ....
 
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan : Reyhanlı saldırısının hemen ardından, büyüyen Türkiye'ye bu sefer başka tuzak kurdular. Taksim olaylarının başlangıcında bir sanatçı var. "Mesele Gezi Parkı değil arkadaş. Sen hala anlamadın mı". Bu ülkede hukuk varsa bunun hesabını soracağız. Bu öfkenin kinin dışa vurumudur.
 
 
 
 
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da düzenlenen mitingde vatandaşlara şöyle seslendi.
 
'Biz dualarımızla, emeğimizle, hukukla, sandıkla, demokrasi ile direniriz.
 
Bu millete 27 Mayıs'ta oynadılar. Onunu hesabını demokrasi ile sorduk. Bize bu oyunu 12 Mart'ta, 12 Eylül'de, 28 Şubat'ta oynamaya kalktılar. Bu oynanan oyunun hesabını da 8 ay sonra sandıkta soracağız.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Çevrenin arkasına sığınarak bambaşka bir tuzak kurdular. MHP'li kardeşlerime verdiklerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu yürüyüş birlikte olacak.
 
Reyhanlı saldırısının hemen ardından, büyüyen Türkiye'ye bu sefer başka tuzak kurdular. Taksim olaylarının başlangıcında bir sanatçı var. "Mesele Gezi Parkı değil arkadaş. Sen hala anlamadın mı". Bu ülkede hukuk varsa bunun hesabını soracağız.
 
CHP'nin milletvekili de çıkıyor "Mesele Gezi Parkı değil" diyor. Bu öfkenin kinin dışa vurumudur.
 
Bunların derdi Gezi Parkı değildi. Ankara'yı yakıp yıkanların Gezi Parkı ile ne alakası var. Geçitlerdeki seramikleri yakanların Gezi Parkı ile ne alakası var.Bir tarafta Türk bayrağı taşıdılar, bir tarafta Türk bayrağı yaktılar, bir tarafta çadırda mescit yaptılar, öbür tarafta Dolmabahçe Camiinde içki içtiler, bir tarafta Atatürkçü idiler, öbür yanda AKM üzerindeki o paçavralar ne idi.
 
 
Bölücülerin posterleri ile Türk bayrağı yanyana. Hani siz ulusalcı idiniz. O paçavralara niye göz yumdunuz.
 
Kendi yaşam tarzına saygı isteyenler, başkalarının hakkına tecavüz ettiler.
Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER