HOŞGELDİN 2016

HOŞGELDİN 2016
 Yeni yıl Türkiye'nin birçok yerinde coşkuyla kutlandı. Kutlamalarda dikkat çeken şehir ise her sene olduğu gibi İstanbul'du.
 
Taksim'de geçen yıllara oranla daha az coşkulu bir yeni yıl kutlaması mevcut.İstanbul'da Etiler ve Beşiktaş'ta da kutlamalar yapıldı. Özellikle Etiler'deki kutlamaya çok sayıda insanın katıldığı gözlendi. Her geçen gün daha da kalabalığın arttığı Etiler'de kar yağışı da etkisini gösteriyor.
 
TAKSİM'E EĞLENMEYE GELEN VATANDAŞLARIN KARLA İMTİHANI
 
Yeni yıla Taksim'de eğlenerek girmek isteyen vatandaşlar kar engeline takıldı. İstiklal Caddesi üzerinde biriken kar yüzünden vatandaşlar yürümekte güçlük çekti.
 
 
Bazı vatandaşların kayarak yere düşmesi ilginç görüntüler oluşturdu. Yere düşen vatandaşların yardımına çevrede bulunanlar koştu.
 
MEYDAN TRAFİĞE KAPATILDI
 
Taksim Meydanı'nda yapılacak yılbaşı kutlamaları için güvenlik önlemleri başladı. Güvenlik gerekçesiyle meydan girişi saat 17.30 itibariyle araç trafiğine kapatıldı.
 
GÜVENLİK GEREKÇESİYLE GEZİ PARKI KAPALI TUTULUYOR
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim'e kurulan MOBESE Canlı Yayın TIR'ı ile yılbaşı kutlamaları kapsamında yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale edilecek. Taksim Meydanı'nda alınan önlemler kapsamında Gezi Parkı ise kapalı tutuluyor.
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri yeni yıla saatler kala Taksim Meydanı ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.
 
Alınan önlemler kapsamında Gezi Parkı'nda Canlı MOBESE TIR'ı kuruldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şubesi polisleri, burada Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi başta olmak üzere çevreyi kameralarla izleyerek şüpheli kişileri tespit ediyor.
 
POLİS EKİPLERİ 6 BİN KAMERADAN GÖRÜNTÜ İZLİYOR
MOBESE TIR'ında polisler tarafından belirlenen şüpheli kişiler anında Güven Timleri'ne ve asayiş ekiplerine bildiriliyor ve bu şahıslara anında müdahale ediliyor.
Polis ekipleri yaklaşık 6 bin kameradan görüntüleri izlerken, alınan önlemler kapsamında Gezi Parkı da kapalı tutuluyor.
Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER