KAR EĞİTİMİ VURDU 4 İLDE OKULLAR TATİL

Malatya, Van, Bingöl ve Elazığ 'da okullara kar tatili... Elazığ 'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bir gün süre ile tatil edildi.

KAR EĞİTİMİ VURDU 4 İLDE OKULLAR TATİL

 

Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada; "Yoğun kar yağışı,  olumsuz hava koşulları ve buzlanma nedeniyle ilçelerde dahil olmak üzere il genelinde bulunan bütün ilk ve orta dereceli okullar bugün için bir gün süre ile tatil edilmiştir. Yine bugün için engelli ve hamile memurlar da bir gün süreli idari izinli sayılmışlardır" denildi. 

 

MALATYA ARAPGİR'DE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Arapgir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Arapgir Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, ilçedeki yoğun kar yağışı nedeniyle yatılı bölge okulları hariç ilköğretim ve lise okullarının bir gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

VAN ERCİŞ'TE DE TATİL

Van'ın Erciş ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün süre ile ara verildi.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezi ve köylerde sabah saatlerinden itibaren başlayan ve akşam saatlerine kadar aralıklarla süren kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiledi.

Kar yağışının ardından akşam saatlerinde toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe merkezi ve köylerdeki okullarda eğitime bir gün süre ile ara verilmesini kararlaştırdı.

BİNGÖL'DE OKULLAR 3 GÜN TATİL

Bingöl'de kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime 3 gün ara verildi.

Bingöl Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu, il genelindeki ilköğretim, ortaöğretim ve anaokullarındaki eğitimin bugünden geçerli olmak üzere 3 gün süreyle tatil edilmesini kararlaştırdı.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER