KAYMAKAM GREV KRICILIĞA SOYUNMUŞ. ÖĞRETMENLERE GÖZDAĞI VERMEYE ÇALIŞIYOR

Hiçbir geçerli sebebi olmadan sırf kendi çıkar ve menfaatleri uğruna, gittikleri ziyaretleri uzatmak adına, doktorlarımızı da kendilerine yalancı şahit tutarak rapor alan arkadaşlarımın gözünün yaşına bakmam

KAYMAKAM GREV KRICILIĞA SOYUNMUŞ. ÖĞRETMENLERE GÖZDAĞI VERMEYE ÇALIŞIYOR
Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, "Hiçbir geçerli sebebi olmadan sırf kendi çıkar ve menfaatleri uğruna, gittikleri ziyaretleri uzatmak adına, doktorlarımızı da kendilerine yalancı şahit tutarak rapor alan arkadaşlarımın gözünün yaşına bakmam" dedi. gazetekamu'nun haberine göre Adilcevaz ilçesinde okul ziyaretlerini sürdüren ve idarecilerden okulların durumuyla ilgili bilgi alan Kaymakam Özbek, ilçedeki Kamile Karahan İlköğretim Okulundaki öğretmenlerle bir araya geldi.
 
Görev yaptığı tüm ilçelerde birinci önceliği eğitime verdiğini, okullara ve öğretmenlere büyük destek verdiğini belirten Özbek, gelecek nesillerin sağlıklı ve başarılı bir şekilde yetiştirilmesinde öğretmenlerin çok önemli rol üstlendiğini söyledi.
 
Eğitim camiasından geldiğini, bu nedenle öğretmenlerin psikolojisini çok iyi bildiğini anlatan Özbek, şöyle konuştu:
 
"Eğitimcilerimizin her türlü sıkıntı ve problemlerinde yanlarında oldum. Bundan sonra da bu böyle olacak. Benim öğretmen arkadaşlarıma tek uyarım rapor konusudur. Hiçbir geçerli sebebi olmadan sırf kendi çıkar ve menfaatleri uğruna, gittikleri ziyaretleri uzatmak adına, doktorlarımızı da kendilerine yalancı şahit tutarak rapor alan arkadaşlarımın gözünün yaşına bakmam. Tabii ki geçerli bir sebebi olan, milli eğitim müdürlüğü ve kaymakamlığı bilgilendirerek çok önemli bir konuda rapor alabilir, buna diyeceğimiz yok. Her konuda yanınızdayım, rapor konusunda anlayış göstereceğinizden şüphem yok."
Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 10 yıl Önce

Rapor alınmaz, doktorun muayenesi üzerine uygun görürse doktor tarafından verilir

ali
ali - 10 yıl Önce

öğretmenlerin sadece amaçları ekders ve tatil bunların başka amaçları yok zaten pardon bi şey daha var çay paraları toplarlar içtikleri çay paralarını bile zor verirler ben tek şeker attım sen iki şeker attın çok para ver yeni nesil öğretmenler maalesf böyle eski nesilin 45 günlük öğretmen dedikleri neslin eline su dökemezler adamlardan biraz ders alsınlar yılın üç ayı yatarlar dünyada çalışmadan 3 ay maaş alan tek kamu görevlileri dahada maaşımız az derler bunlar devlet memuru deyilmi dersi yoksa okulda beklesinler saat 5 kadar

memet
memet - 10 yıl Önce

yaptık yayınlayın artık

SIRADAKİ HABER