KIRİTİK MESAJ...

Vali Mutlu'dan kritik mesaj

KIRİTİK MESAJ...

 

"Sosyal medyayı prokovatif eylemler için kullananlar var. Bununla mücadele edeceğiz. Emniyet güçlerimizi zor duruma sökmek isteyen her algıya karşı mücadele edeceğiz. Emniyet'in yetkili birimi sosyal medya üzerinde ters algı yaratamaya çalışan kişilere karşı bir operasyon düzenleyecek"

Taksim'de çok sayıda polisle gerçekleştirilen sabah baskınının ardından İstanbul Emniyeti'nin Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde bir basın toplantısı düzenleyen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sosyal medya kullanıcılarına yönelik bir operasyonun sinyalini verdi. Vali Mutlu, "Emniyet’in yetkili birimi sosyal medya üzerinde ters algı yaratamaya çalışan kişilere karşı bir operasyon düzenleyecek" dedi.


Vali Mutlu'nun konuyla ilgili sözleri şöyle: "Benim bir fikrim var diyenlere karşı benim telsizim var, taşım var, molotofum var diyenlere karşı mücadele ediyoruz. Sosyal medyayı prokovatif eylemler için kullananlar var. Bununla mücadele edeceğiz. Emniyet güçlerimizi zor duruma sökmek isteyen her algıya karşı mücadele edeceğiz. ‘Uydur uydur yaz’ diye tanımladığım kişilerin ajitasyonlarına dikkat edilmesi gerekiyor. Emniyet’in yetkili birimi sosyal medya üzerinde ters algı yaratamaya çalışan kişilere karşı bir operasyon düzenleyecek. Bundan sonraki süreçte şu anda düzelmeşi olan Taksim Meydanı’ndaki görüntünün bozulmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz.
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER