KPSS BAŞVURUSU İÇİN EK SÜRE İSTEDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel KPSS’ye başvuru için ek süre istedi

KPSS  BAŞVURUSU İÇİN EK SÜRE İSTEDİ

KPSS  BAŞVURUSU İÇİN EK SÜRE İSTEDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel   KPSS’ye başvuru için ek süre istedi.

Demirel, parlamentoda, bu yıl düzenlenecek olan KPSS'ye başvuramayan vatandaşların da katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Bu yıl KPSS'ye başvuru süresinin kısa tutulduğunu ve daha erkene alındığını savunan Demirel, başvuru...

Demirel, parlamentoda, bu yıl düzenlenecek olan KPSS'ye başvuramayan vatandaşların da katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

Bu yıl KPSS'ye başvuru süresinin kısa tutulduğunu ve daha erkene alındığını savunan Demirel, başvuru süresinin son gününde ise olağanüstü hava koşulları nedeniyle birçok kişinin evinden çıkamadığını söyledi.
Vatandaşların, ''yeni bir başvuru fırsatı'' taleplerinin çok adil olduğunu ifade eden Demirel, ''Kendilerine 24 saatin bile yeteceğini söylüyorlar. Hepsinin insani gerekçeleri var. Bu konuda bir soru önergesi verdim'' dedi.
Demirel, KPSS'ye başvuramayanların elektronik ortamda örgütlendiğini ve sayılarının binlerle ifade edildiğini sözlerine ekledi.
Bir gazetecinin, ''Eğitimle ilgili yeni düzenlemede lise öğrencilerinin evlenmesinin önü açılıyor. Sizin değerlendirmeniz nedir?'' sorusuna Demirel, ''Henüz taslak halinde olan bir şey hakkında yorum yapmayı doğru bulmam ama toplumsal rahatsızlığı artırabilir. Çocuk gelinlerin sayısını azaltmaya çalışırken böyle olmaz. Bunlar çağdaş Türkiye'de olmaması gereken şeyler'' yanıtını verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER