KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLDU?

Son dakika: Bakanlar Kurulu sonrası Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş açıklama yaptı. Kurban bayramı tatili 9 gün olacak

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLDU?
 
Son dakika haberi: Memurların izin yasağı kaldırıldı!
Son dakika: Bakanlar Kurulu sonrası Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "kamu çalışanlarının izin yasağının ne zaman  kaldırılacağı ve Kurban Bayramı tatilinin ne kadar olacağına" ilişkin soru  üzerine şunları söyledi:
 
"Bugün itibarıyla kamu personelimizin, kamu görevlilerimizin izin  yasağı kaldırılmıştır, senelik izinlerini kullanabileceklerdir, senelik  izinlerini, tekrar kendi planlarını, uygulamaya koyabileceklerdir. Bu yasak  herhangi bir şekilde vatandaşlarımızı zor durumda bırakmak için değil,  memurlarımızı zor durumda bırakmak için değil, özellikle FETÖ'ye karşı yapılan  operasyonlar dolayısıyla tedbiren alınmış bir karardı, bugün itibarıyla da bu  kararı kaldırıyoruz.
 
Kurtulmuş, bayram tatiliyle ilgili olarak da "Büyük ihtimalle Kurban  Bayramı tatilimiz de 9 günlük olacak, yani cuma günü olacak ama onun kararı henüz  Bakanlar Kurulu'na gelmedi." diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER