KYK'da GENÇLİK VE MEHMET AKİF

KYK'da GENÇLİK VE MEHMET AKİF

KYK Adıyaman öğrenciler tarafından Adıyaman Kalesi'nde dev Türk bayrağı açıldı. İstiklal Marşıyla Adıyaman Kalesi yankılandı.

12 Mart Mehmet Akif’i Anma ve İstiklal Marşının Kabulü ’nün 97. Yıldönümü vesilesiyle Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün “Gençlik ve Mehmet Akif “ temalı Anma Programları kapsamında KYK Adıyaman Yurt Müdürlüğü ‘nün hazırlamış olduğu etkinlik Adıyaman ilinde büyük ilgi gördü.

Asımın Nesli olan, KYK Gençliği Adıyaman Kalesinde 9 metrelik Türk Bayrağı açıp İstiklal Marşı’nı okuyup Şalı tarihimizin her döneminde, İstiklal uğruna, aynı ruh ve kararlılıkla, canlarını feda eden tüm kahramanları saygıyla andılar.

Hafta boyunca tüm KYK Adıyaman Yurtlarında Mehmet Akif’i Anma ve İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili etkinliklerin devam edecektir.

Mehmet Akif’in “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın ”duasına “AMİN” diyerek yola çıkan KYK Gençliği milli mücadele ruhuyla hareket edip milli birlik ve beraberliğin pekişmesine en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde örnek bir davranış sergilediler.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER