MEB'DEN OKUL SÜTÜ UYARISI

Okul Sütü Modülü üzerindeki veri girişlerinin hiçbir gecikmeye uğramadan derhal yapılması çok önemlidir.

MEB'DEN OKUL SÜTÜ UYARISI
31/01/2014 tarihinde yapılan toplantıda Okul Sütü Modülü üzerindeki işlemlerin en kısa süre yapılması gerektiği önemle vurgulanmasına rağmen 03/02/2014 tarihi mesai bitiminde yapılan kontrollerde bazı ilçe kullanıcıları tarafından henüz hiçbir işlem yapılmadığı görülmüştür. Hangi ilçelerin henüz işlem yapmamış olduğu e-Posta yoluyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bildirilmiştir.
 
Aşağıdaki hususların tekrar hatırlatılmasında fayda görülmüştür. Listelenen işlemlerin belirtilen tarihlerde tamamlanması gereklidir.
 
1.) İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından 04/02/2014 tarihinde OSM üzerinde İlçe Dağıtım Listesi tamamlanmış olacaktır. OSM üzerinde işlemin tamamlanması sadece birkaç dakika alacaktır.
 
2.) İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından 04/02/2014 tarihinde OSM / Yönetici Modülü üzerinde tüm kurum kullanıcıları tanımlaması tamamlanmış ve kurumlara (kurum müdürlüğüne) zimmetle teslim edilmiş olacaktır.
 
3.) Süt teslim almış kurumlar (Okul Müdürlükleri) teslim aldıkları süt miktarını en geç 05/02/2014 tarihi mesai bitimine kadar OSM üzerinde Kurum Teslimat Giriş ekranında giriş yapmış olacaklardır.
 
4.) 05/02/2014 tarihinden sonra süt teslim alacak kurumlar, süt teslim aldıktan sonra derhal OSM üzerinde Kurum Teslimat Giriş ekranında giriş yapacaklardır.
 
Toplantıda da vurgulandığı gibi OSM üzerindeki veri girişlerinin hiçbir gecikmeye uğramadan derhal yapılması çok önemlidir. Çünkü kurum girişlerinden oluşan sonuçları İlçe ve bağlı olarak İl ve bağlı olarak Bakanlık Kullanıcıları raporlamaktadır. Kurumların giriş işlemlerini geciktirmesi silsile yoluyla sistem üzerinden alınan sonuçların hatalı olmasına sebep olacaktır.
Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER