MEMURA 1 SAAT SPOR İZNİ

Edirne’de kamu çalışanları, Valiliğin obezite ile mücadele projesi kapsamında mesaiye 1 saat geç başlayabilecek.

MEMURA 1 SAAT SPOR İZNİ
 
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin başkanlığında Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında kentte obezitenin önüne geçmek için 'Reçetemiz Spor Projesi'nin protokolü imzalandı. Hürriyet'te yer alan habere göre proje kapsamında obezitenin önüne geçmek için kamu çalışanlarının mesai saatinde esneklik yapılabileceğini söyledi.Vali Dursun Ali Şahin, daha önce de asansörlerin 3'üncü kattan itibaren çalıştırılması uygulamasını getirmişti.
 
"REÇETEMİZ SPOR"
 
'Reçetemiz Spor Projesi' kapsamında Edirne’de 657’ye tabi memurların spor yapma şartıyla 1 saat geç mesaiye başlayabileceklerini belirten Vali Şahin, "Mesai saat 8.30’da başlıyor. Liste yapsınlar, saat 09.30’da mesaiye gelseler bile bizim için sorun değil" dedi.
 
PROJE 4 AY SÜRECEK, 70 KİŞİ KAYIT YAPTIRDI
 
Şükrüpaşa Atletizim Sahası’nda gerçekleşen açılış programında konuşan Vali Şahin, projenin 4 ila 6 ay arasında süreceğini, 70 kişinin kayıt yaptırdığını söyledi. Projenin, değişik spor branşlarında obezite ile mücadele kapsamında gerçekleşeceğini kaydeden Vali Şahin, "Daha önce obezite kapsamında asansörle 3 kattan yukarısını çıkılmasını uygulamıştık. Şimdi obezite kapsamında 2’inci bir değerlendirme 'Reçetemiz Spor' kapsamında olacaktır" diye konuştu. 
Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER