METEOROLOJİ'DEN İSTANBUL'A YAĞMUR UYARISI

Metoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul Avrupa Yakası, Boğaz çevresi, Ümraniye, Beykoz, Çekmeköy,Üsküdar ve Şile çevrelerinde gökgürültülü sağanak ve kısa süreli dolu yağışının beklendiğini açıkladı. Yetkililerin ve vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (kuvvetli yağış, yıldırım) dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

METEOROLOJİ'DEN İSTANBUL'A YAĞMUR UYARISI

Metoroloji  Genel Müdürlüğü,  İstanbul Avrupa Yakası, Boğaz çevresi, Ümraniye, Beykoz, Çekmeköy,Üsküdar ve Şile çevrelerinde gökgürültülü sağanak ve kısa süreli dolu yağışının beklendiğini açıkladı. Yetkililerin ve vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (kuvvetli yağış, yıldırım) dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

BİR UYARI DAHA

Yağışların bugün (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt ve Çorum ile Samsun, Ordu, Giresun Trabzon ve Rize'nin iç kesimleri), Sivas, Erzincan ve Tunceli ile Sinop'un iç kesimleri ve Kastamonu'nun doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER