MEZARDAKİ MÜDÜR DE DEĞERLENDİRİLDİ

Ankara MEM, Yönetici Değerlendirmede Sınıfta Kaldı

MEZARDAKİ MÜDÜR DE DEĞERLENDİRİLDİ

Ankara'da da merakla beklenen yönetici değerlendirme sonuçları bugün itibariyle açıklandı. 

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sonuçları merakla bekleyen okul yöneticileri, listede sadece okul/kurum isimlerini görünce şaşkınlıkla karşılaştılar. Hangi okul/kurum müdürünün kaç puan aldığı listede yoktu. 

BU NASIL AÇIKLAMA?

Puanların listede yer almaması: "Bu nasıl açıklama? Punalar neden yok?" sorularını gündeme getirdi.

Geçtiğimiz günlerde, Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü önünde protestolar yapılmış, yapılan yönetici değerlendirmelerinin nasıl usulsüzce yapıldığı kamuoyu ile paylaşılmıştı. 

İlgili haber: http://www.kamupostasi.com/ankarada-mudur-kiyimi-protestosu-1350h.htm

İDDİALAR BÜYÜK

Puanlar il milli eğitim müdürlüğü tarafından açıklanmasa da, kulaktan kulağa kimlerin kaç puan aldığı ortaya çıkmaya başladı. 

İLÇE MÜDÜRÜ EN YÜKSEK PUANI KENDİNE VERDİ

Ankara merkez ilçelerinden birinde okul müdürü iken, görevlendirme ile kendi ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü olan bir müdür en yüksek puanı kendisine vermiş. 

İLÇE MÜDÜRÜ TAM NOT VERDİ

Merkez ilçe müdürlerinden biri de, bir kısım müdürlere sıfır çekerken, bir grup müdürü de 100 tam puan almaları için tam not vermiş. Gerekçe; aman dışarda müdür gelmesin. Benim ilçemde, benim müdürüm olsun!

RAHMETLİ MÜDÜR NASIL "BAŞVURU YAPABİLİR"

Gariplikler bunlarla sınırlı değil. Etimesgut Ufuk Arslan Anadolu Lisesi müdürü iken, 2 ay kadar önce vefat eden rahmetli okul müdürü de değerlendirilmeye alınmış. Bu durum adeta listelerin ne kadar zaman önceden hazırlandığının da bir göstergesi niteliğinde.

ufuk-aslan-001.jpg

Kaynak: KamuPostasi

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER