MÜDÜRLÜK ATAMA TAKVİMİ DEĞİŞTİ

MÜDÜRLÜK ATAMA TAKVİMİ DEĞİŞTİ

İlk defa ve yeniden müdür olacak adayların başvuru takviminde değişiklik oldu. Daha önce 11 Kasım-14 Kasım 2014 tercihler alınacaktı ancak tarihler aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda değiştirilmiştir.

Bakanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 04/11/2014 tarihli mailinde; “ilk defa ve yeniden müdürlük tercih başvurularının 13/11/2014-18/11/2014 tarihleri arasında MEBBİS ortamından alınacağı” bildirilmiştir.

Bu bağlamda; Bakanlığımızın maili gereği Müdürlüğe ilk defa ve yeniden görevlendirme takvimi yenilenerek aşağıya çıkarılmış olup, belirtilen takvim dışında başvuru kabul edilmeyecektir.

MÜDÜRLÜĞE İLK DEFA VE YENİDEN GÖREVLENDİRİLME TAKVİMİ

İtirazların Değerlendirilmesi ve Sonuçların Duyurulması, boş kontenjanların girilmesi

Mülakat sınav sonuçlarının sisteme girilmesi

06 Kasım-12 Kasım 2014
Müdürlüğe İlk Defa ve Yeniden Görevlendirme

Başvurularının Elektronik Ortamdan Alınması (Tercihler  MEBBİS ortamında alınacaktır.)

13 Kasım-18 Kasım 2014

KAMUHABERMERKEZİ.COM

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALLAH KULU
ALLAH KULU - 9 yıl Önce

BU MÜSLÜMANIM DİYE GEÇİNİP KUL HAAKI YİZEN ZEVATLARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM. HUZURU MAHŞERDE HEPSİNİN İKİ ELİM YAKALARINDA OLACAKTIR. ALLAH ISLAH ETSİN.

Komisyoncular.....
Komisyoncular..... - 9 yıl Önce

Oynanan oyunun bir parcası olarak,karşınıza gelen insanlara sorduğunuz sorular için aldığınız paydan dolayı komisyon değil de....komisyoncusuz..

ARDAN
ARDAN - 9 yıl Önce

GÖRÜN TETİKÇİLERİ BİR YERE NOT EDİN BİR GÜN LAZIM OLDUĞUNDA BU DİN KEMİRGENLERİNİ İNANMIŞ İNSANDIR ŞUNU ŞÖYLE YAPALIM DEMEMEK VE REDDETMEK İÇİN.(GERÇİ BUNLARIN BİR KISMI TETİKÇİLİKTEN SONRA DIŞLANACAK AMA OLSUN YİNEDE NOT EDELİM)

SIRADAKİ HABER