MÜLAKATA GİRMEYENE TAM PUAN VERMİŞLER !!!

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü mülakat sınavlarında soru hazırlama ve diğer birimlerde görevlendirdiği yandaşlarına tam puan vererek bir skandala daha imza atmıştır.

MÜLAKATA GİRMEYENE TAM PUAN VERMİŞLER !!!
  
    Sözlü sınav komisyonunu dışında her türlü işleri yapmak üzere (soru hazırlama, kayıt, bilgisayar işlemleri, tasnif vb.) ekteki vali olur yazısı ile görevlendirilen 6 kişiden (diğer 3 tanesi zaten okul müdürü) 3’üne tam puan verildiği bilgisi elimize ulaşmıştır. Adı geçen bu 3 müdür yardımcısının sözlü sınav sonuçları listesinde olmadıkları ve sözlü sınava girmedikleri halde nihai listede isimlerinin yer alması anlaşılmaz bir durumdur. Bu müdür yardımcılarından Tuncay KARAKAŞ,  2014’de valilikten 2 adet başarı belgesi, kaymakamdan 1 adet Üstün Başarı Belgesi, Bakanlıktan 1 adet Ödül aldığını tespit ettik. 9 ayda 4 başarı belgesi. Daha bitmedi; önceki yıllarda da çok sayıda çeşitli başarı belgeleri aldığını da öğrendik.(gerekirse açıklarız). Maşallah tebrik ediyoruz. Her aya bir belge sığdırılmış. Yaklaşık 10 yıllık meslek hayatı için ulaşılamaz bir başarı. Sn. İl Müdürü, bu arkadaşa bak da nasıl başarılı olunuyor, öğren. Zira eğitim camiasının gözünde siz, pek başarılı değilsiniz. Ya da 23 Nisan’da koltuğunu bu arkadaşa devret, belki faydası olur. Diğer 2 kişi de tahminen aynı belgeleri almışlardır. Böylece Ek-2 de fazladan bir 10 puan alıp rakiplerine fark atmışlar. Eğitimin içine düştüğü bu duruma gülelim mi, ağlayalım mı?
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünden aşağıdaki sorularımıza acilen cevap bekliyoruz.
  1. Adı geçen bu kişilerin yönetici atama birimindeki görevleri nedir?
  2. Bu kişiler sözlü sınava girmişler midir?
  3. Sınava girmişlerse sonuç listelerinde niçin isimleri görülmemiştir?
  4. Son bir yıl içerisinde her türlü başarı belgesi alanların isimlerini sendikalarına göre yayınlayacak mısınız?
  5. Yukarıda izah ettiğimiz durumu nasıl açıklayacaksınız?
  6. Sözlü sınav komisyonunu üyelerini tamamen Eğitim Bir sendikasına üye olanlardan oluşturdunuz. Bu süreçte yönetici atama biriminde görevlendirilen diğer çalışanların sendikaları nedir? Açıklayabilecek misiniz?
 
                       
                                                                                                              
H. İbrahim ÇAKMAK
Türk Eğitim-Sen İst.
Şube Başkanı
 
Ekler;
1- T.KARAKAŞ Görevlendirme Belgesini görmek için tıklayınız
2-İstanbulda sınava girenlerin filtrelenmiş halini görmek için tıklayınız
3- İstanbul MEM Görevlendirmeye esas liste için tıklayınız
-
Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil İbrahim Çakmak'a..
Halil İbrahim Çakmak'a.. - 9 yıl Önce

Sayın başkan bu arkadaşlardan ikisi müdür olarak atanmiş.Özellikle yazmak istedim v.özçelik isimli vatandaş kadir has anadolu(maltepe) müdürü,t.karakaş isimli vatandaş emlak konut ortaokulu(ataşehir)...bu durumla ilgili artık birşey yapılamaz değilmi...atı alan üsküdarı geçti.diğer yorumcu arkadaşlardan da benim gibi düşünen çok..insanlık hak adalet ölmüş...ne müdürlük yaparlar şimdi ...

Rıza Küçükdurmaz
Rıza Küçükdurmaz - 9 yıl Önce

Görevli olduğu okula sadece zenginleri almaktadır. Kendisi okul kayıtı için en az 5000 TL istemektedir.

bilal
bilal - 9 yıl Önce

bu ne lann...

Belgesi
Belgesi - 9 yıl Önce

Genel iptal davası için yeterli değil mi?

gerçek
gerçek - 9 yıl Önce

istanbul il milli eğitim müdürünün yanına giden hemşerisi ,akrabasınını gireceği sözlü mülakat için torpil yapmasını istemiş , istanbul il milli eğitim müdür benim elimde bir şey yok gidin ebs ile görüşün demiş.kaynak sağlam. cemaat bitti yeni paralel yapı ebs.

normal_normal
normal_normal - 9 yıl Önce

Arkadaşlar evet biraz önce baktım ilk başvuruda ek-2 puanları var.sonuç listesinde isim yok. ama başvuru için ellerinde paşalar gibi puan var....lüften takipçisi olun...istanbul il mem duysun ...acaba verilecek bir cevapları var mı?

İSMİ LAZIM DEĞİL
İSMİ LAZIM DEĞİL - 9 yıl Önce

BU ARKDAŞLARIN 3.Ü DE GÖREVLENDİRME PUANI OLARAK 60.000 ÜZERİNDE DEMEKKİ SORULAR ÇALIŞTIKLARI YERDEN GELMİŞ

hasan34
hasan34 - 9 yıl Önce

NEDENSE HİÇ ŞAŞIRMADIM.BU BAŞARI BELGELERİNİ NASIL GÜZEL VERİYORLAR ADAMLARINA.DOKUZ AY İÇİNDE ÜST ÜSTE ALABİLMEK İÇİN NE GİBİ BİR ÇALIŞMA YAPTILAR Kİ? YARIN BİR GÜN İSTEDİKLERİ SEÇTİKLERİ PAYLARINA DÜŞEN OKULA BUNLAR ATANACAK ÖYLE Mİ? ASLINDA HAKSIZLIK MI YAPIYORUZ ÇOK ÇALIŞMIŞLARDIR BELKİDE ÇOK :)


SIRADAKİ HABER