MÜLAKATTA BAŞARILI OLANLARIN SENDİKALARA GÖRE DAĞILIMI

Okul Müdürlük mülakatında başarılı olanların sendikal dağılımı

MÜLAKATTA BAŞARILI OLANLARIN SENDİKALARA GÖRE DAĞILIMI

Sonuçları liste olarak ilan eden Amasya, Antalya, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Mersin, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Kütahya, Nevşehir, Samsun, Sinop, Tokat, Uşak ve Zonguldak’ta ilan edilen sonuçlara göre;

kaynak:ajanskamu.com

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖMER HAKYEMEZ
ÖMER HAKYEMEZ - 9 yıl Önce

NE SENDİKAYMIŞ BE.RESMEN MÜDÜR YETİŞTİRİYOR.EĞİTİM BİR SENDE GALİBA SİHİRLİ BİR DEĞNEK VAR.DEYNEĞİ DEĞDİRDİĞİ - .........! ADAM 80-90-95 ALIYOR.MİLLETİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA ..HELAL OLSUN.

dersimli62
dersimli62 - 9 yıl Önce

inadına eğitim-sen inadına kesk.

ecem19.07
ecem19.07 - 9 yıl Önce

Sendika değil, akıl küpü mübarek. Ya bütün süper zekalılar oraya toplanmış ya da oraya üye olunca zeka seviyen süperleşiyor. İlginç!

Hikmet Altunbasş
Hikmet Altunbasş - 9 yıl Önce

80 ve üzeri diye bakın. mahkemeden yırtmak ve ayıp olmasın diye düşündüklerine 70 verdiler. kendi adamlarına ise 85 ve yukarısını verdiler ki atanmaları garanti olsun.... Onlar her şeyin en doğrusunu bilir. onlar ak ve adildir.....

herhangi biri
herhangi biri - 9 yıl Önce

atamak istediklerinin puanlarını 90 ve üzerinde verdilerki aynı sendika içerisinde dahi kaza olmasın. böylece kendilerince müdür olmak için sendikaya kayıt olanlarıda elemiş oldular. bizzat ilçe yönetiminde görev yapanları inceleyin 90 bile bulamazsınız. 95 ve üzeri çıkacaktır.

424234
424234 - 9 yıl Önce

O müdürler müdür yardımcıları başkalrına kul olarak mı oturacaklar o koltuklarda. İnsan da bir onur olur bunlarda onurda yok şerefte yok ısmarlama yönetcilik evrinin kabadayıları bunlar. İktidar değişsin bunların çoğu yine o koltuklarada otururlar çünkü kişilikleri yok da ondan!!!!!!!!!

SIRADAKİ HABER