MÜSTEŞAR GÖREVDEN ALINDI

Müsteşar Özçelik görevden alındı.. Kamu Güvenliği Müsteşarı Murat Özçelik görevden alındı.

MÜSTEŞAR  GÖREVDEN ALINDI

Müsteşar görevden alındı

Müsteşar Özçelik görevden alındı.. Kamu Güvenliği Müsteşarı Murat Özçelik görevden alındı. 

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’la aralarında gerginlik olduğu öne sürülen Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Murat Özçelik görevinden alındı. Özçelik, Dışişleri Bakanlığı Müşavirliği'ne atandı.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Murat Özçelik görevinden alındı. Murat Özçelik, Dışişleri Bakanlığı Müşavirliği görevine atandı.

Özçelik’in görev değişimiyle ilgili karar Resmi Gazete’de yayınlandı.

Murat Özçelik ile Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay arasında gerginlik yaşandığı öne sürülüyordu.

Geçtiğimiz hafta Murat Özçelik'in istifa mektubunu sunduğu öne sürülmüştü. Ancak bu haberler yalanlanmıştı.Buna göre, görevden alınan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Murat Özçelik Başbakanlık Müşavirliğine atandı

İŞTE DİĞER ATAMALAR

 Dışişleri, Kalkınma, Kültür ve Turizm, Maliye ile Milli Savunma bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
.

Kalkınma Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Erol Çetin getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı kadrolu Başmüfettişliklere, Müfettiş Emin Kaya ile Murat Koçak, kadrolu Müfettişliklere, Müfettiş Yardımcıları Vural Duman, Selman Fındıklı, Kevser Suntay ile Kutluhan İçöz'ün atanması uygun görüldü.

Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdür Yardımcılığına, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Vergi Başmüfettişi Hasan Aykın'ın ataması yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı Askeri Yargıtay Üyeliğine, Jandarma Genel Komutanlığı Askeri Mahkeme Askeri Hakimliğinden, Hakim Yarbay Aslan Duru, Askeri Yargıtay Başsavcılığı Başsavcı Yardımcılığında Hakim Yarbay Kamil Sevimli'nin atanması kararlaştırıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER