ÖĞRENCİ DERSTE ÖĞRETMENİ BIÇAKLADI

İstanbul Esenyurt Kıraç Lisesi’nde öğrenci öğretmenini bıçakladı. Ağır yaralanan öğretmen tedaviye alındı.

ÖĞRENCİ DERSTE ÖĞRETMENİ BIÇAKLADI
Esenyurt  Kıraç Lisesi  Edebiyat Öğretmeni Narife Çekcen  günün son dersinde öğrencisi ile tartıştı. Sınıftan öfke ile ayrılan öğrenci S. A. bir süre sonra yeniden sınıfa döndü ve elindeki bıçakla öğretmen Çekcen'e saldırdı.Öğrencilerinin gözleri önünde bıçaklanan öğretmen hemen Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan öğretmen Çekcen, 5 saat süren ameliyatın ardından kurtarıldı. Yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Öğretmenini bıçaklayan öğrenci ise polis tarafından gözaltına alındı.

SENDİKALAR ORTAK BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Öğretmene yapılan saldırı eğitim camiasında büyük infial uyandırdı. Olay üzerine ilçede bir araya gelen sendikalar, yarın olayı protesto etme kararı aldılar. Saat 10.45'te bütün sendikalar öğretmene şiddeti ortak açıklamayla kınayacaklar.
Türk Eğitim Sen 9 Nolu Şube Başkanı Enver Demir  " öğretmeneler kimden gelirse gelsin uygulanan bu şiddetin karşısında duracaklar.  Yarın hep birlikte öğretmenimize destek olmak üzere olay yerinde olacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
oğuzhan
oğuzhan - 12 yıl Önce

geçmiş olsun,allah şifa versin

merih
merih - 12 yıl Önce

devlet memuru olmak,tehlikeyi davet etmek oldu.hergün öğretmeni,doktoru ya bıçaklanıyor,ya vuruluyor veya darp ediliyor,siyasi iktidar bu konuda ne düşünür merak ediyorum....

nevzat özdemir
nevzat özdemir - 12 yıl Önce

me.bakanı her seferinde öğretmeni itibarsızlaştıracak laflar ederse bu öğrenciyede vatandaşada yansıyan bir olumsuzluk olarak öğretmene geri dönecektir.bu saldırılardan ders alırız inşallah..

ENVERGUCLU
ENVERGUCLU - 12 yıl Önce

COK KONUSMAYIN GELINDEOKULLARIINCELEYIN OGRETMENLERCOCUKLARANASILDAVRANIYOR

cihan demir
cihan demir - 12 yıl Önce

BUZ DAĞININ GÖRÜLEN KISMI:soyut bir sistem olan eğitimin somut örneklerini (bu şekilde) görmek bizim insanımızı üzüyor.Üzülme var olan durumun çaresizliğini kabul etmenin psikolojik tepkisi <ki ben de yaşıyorum bu tepkiyi:( > BUZ DAĞININ G...ÖRÜLMEYEN KISMI:insana verilen değerin (Allah tarafından) en zirvelerinden olan eğitim- soyutunun, somuta indirgenmesi.makroyu mikrolaştıran zihniyetin yeryüzüne halife olarak indirilen insanı (bakara süresinden ) yeryüzünün mikropları yapması... SONUÇ:farkındalık değeri düşük kabullenilmiş yenilgi ÇÖZÜM: var olan sistemin YA kendisinin çökmesi (mikroplaşmanın fazlalaşması ve değerlerin yerini fiyatların alması daha sonra fiyatların bitmesi) YA DA sistemin içinden veya dışından çıkan farkındalık düzeyi yüksek insanların birleşerek sistemi fiyatlar dünyasından değerler dünyasına çevirmeleri (DEVRİM) NOT:bıçaklayan öğrenci kendi sisteminde başarılı (takdir etmemekle beraber) sadece üzülen mikro zihniyet başarısız... BAŞARIYA VE FİYATA ODAKLANAN TOPLUM HAYRI VE DEĞERİ UNUTTU.BAŞARIYA DEĞİL HAYRA ODAKLANMAK DİLEKLERİMLE... FİYATIM UCUZ DEĞERİM YOK YA RABBİM HATIRLA BİZİ YARDIM ET BİZE (AMİN

SIRADAKİ HABER