ÖĞRETMENİ DÖVEN VELİYE 9 YIL HAPİS İSTENDİ

Bursa'da çocuğunu dövdüğünü iddia ettiği öğretmeni okulda darp ettiği öne sürülen veli hakkında 9 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

ÖĞRETMENİ DÖVEN VELİYE 9 YIL HAPİS İSTENDİ

 

Edinilen bilgiye göre olay, 4 Mayıs'ta merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'ndeki Hasan Öztimur İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, çocuğunun dövüldüğünü ileri süren N.Ç.(45), okulu basarak derste olan İngilizce öğretmeni L.S.'nin sınıfına girdi. Küfrettiği öğretmeni ders çıkışında darp ettiği iddia edilen veli, L.S.'nin şikayeti üzerine karakolluk oldu.
 
Savcılığın olayla alakalı soruşturması ise sona erdi. Savcı, şüpheli velinin, "kasten yaralama, hakaret ve tehdit" suçlarından 9 yıla kadar hapsini istedi. Şüpheli N.Ç., önümüzdeki günlerde 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
nejmi tut
nejmi tut - 12 yıl Önce

bu yamyamlara kanunların olduğunu,hak arama yerinin mahkemeler olduğunu göstermek gerekir.bakın gerçekte olan bölücü hainlerin devlete başkaldırmalarının en kolay yolu olarak öğretmenleri gördüğünü,bunu bu yönüyle ele almak gerektiğini bilmek gerekir.aksi halde öğretmenlerin okula silahla geleceklerini biliyorum.öğretmeni savunan kimse olmazsa öğretmen kendini savunacaktır.bunun sorumlusu kesinlikle meb dir.benden söylemesi.

SIRADAKİ HABER