Öğretmenler günü kampanyaları

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaştı. Bu nedenle çeşitli indirim kampanyaları ve hediye alternatifleri de çoğalmaya başladı. Öğretmenler Günü'ne özel yeni pasta ve kurabiye tasarımları yapanlar da, kredi kampanyaları düzenleyenler de, alış verişlerde indirim imkanı sunan da var.

Öğretmenler günü kampanyaları
Bu kampanyalardan bazıları şöyle:

Öğretmenlere özel pasta tasarımı

Misket Pasta, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel pasta ve kurabiye tasarımları hazırlıyor. Öğretmenler gününü pasta ve kurabiye tasarımlarıyla kutlamak isteyenlerin Misket Pasta'ya sipariş vermesi yeterli.

Kredi imkanı

Şekerbank, okul öncesi, ilköğretim, lise, üniversite derecelerindeki tüm okullarda ve dershanelerde hizmet veren eğitimcilere finansal destek sağlamak amacıyla bir kampanya başlattı. 60 aya kadar vade seçeneğinin bulunduğu kampanyada öğretmenler, 30 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecek. 3-12 ay arasındaki vadeler için aylık yüzde 1.29, 13-60 ay arasındaki vadeler için ise aylık yüzde 1.39 faiz oranının uygulandığı kampanya 16-30 Kasım 2011 tarihleri arasında geçerli olacak. Banka, kampanya kapsamında öğretmenlere aynı zamanda 3 ay taksit erteleme imkanı sunuyor. 'Öğretmenler Günü' kampanyası ile kredi başvurusunda bulunan eğitimciler talep etmeleri halinde taksitlerini 3 aya kadar erteleyerek ödemelerine 2012'de başlayabilecekler.

Öte yandan Halkbank da 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel kampanya başlattı. Buna göre hem çalışan hem emekli öğretmen ve öğretim üyeleri, ihtiyaç ve konut kredilerinde avantajlı faiz oranlarından yararlanabilecek. Üst limiti 25 bin lira olan ihtiyaç kredisinden aylık yüzde 1,33'den başlayan faiz oranıyla ve 60 aya varan vadelerde yararlanmak mümkün olacak.

Konut kredisinin aylık faiz oranı yüzde 1,13'ten başlarken, eğitimcilere sabit eşit taksitli ödemenin yanı sıra 2 ay erteleme, molalı ödeme, her yıl artan ve azalan taksitli ödeme seçenekleriyle bütçelerine uygun ödeme fırsatı sunulacak.

Seyir terasında İstanbul keyfi

24 Kasım'da Sapphire Seyir Terası'na konuk olan öğretmenler, yüzlerce yıllık tarihe tanıklık etmiş İstanbul'un eşsiz terasını yüzde 50 indirimli izleme fırsatı bulacak. Sapphire Seyir Terası'ndaki hediyelik eşya mağazasından alışveriş yapabilecek, 4D İstanbul simülasyonu Sky Ride İstanbul'un heyecan verici deneyiminde İstanbul'u dört boyutlu olarak izleme şansını yakalayacak. Bunun için öğretmenlerin 24 Kasım Perşembe günü gişeden bilet alırken, mesleki kimlik kartlarını göstermeleri yeterli.

Evini yenilemek ve evlenmek isteyen öğretmenlere

EVGÖR Mobilya da indirimli mobilya imkanı sunuyor. Kasım ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim yapılacak. 36 aya varan taksit ve 'şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla' imkanı da sunulacak. Kampanya tüm Türkiye genelinde uygulanacak. İstanbul'daki öğretmenler EVGÖR Mobilya'nın klasik, modern ve avangarde tarzdaki mobilyalarını Üsküdar, Çamlıca ve Kasımpaşa'daki mağazalarından, diğer illerdeki öğretmenler ise evgor.com.tr adresinden seçebilir. 'Emanet Sistemi' ile müşterilerine şimdi satın aldıkları ürünü, diledikleri zaman teslim alabilme fırsatı sunan firma, ülke genelinde teslimat ve montaj hizmeti veriyor.


Kayseri'de eski ve yeni nesil öğretmenler buluşacak

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Günü kıdemli öğretmenlerle mesleğe yeni adım atan genç öğretmenleri buluşturacak. Kayseri Öğretmenevi'nin de katkısıyla 10 kıdemli öğretmenle 10 tane genç öğretmen Kayseri Park'taki Balıkçımm Restorant'ta öğle yemeğinde biraraya gelecek. Yemeğe Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden de katılım olacak.
Bu arada 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Kayseri'de bulunan Tekden Koleji'nin öğretmenlerinin hazırladığı resim sergisi de ziyarete açılacak. İki gün süreyle gezilebilecek olan sergide 20 öğretmene ait 30 adet resim bulunacak. Ayrıca merkezde bulunan birçok marka da Öğretmenler Günü'ne özel kampanyalar uygulayacak.

İstanbul Akvaryum öğretmenlere ücretsiz

İstanbul Akvaryum, 24-25-26-27 Kasım tarihlerinde tüm çalışan ve emekli öğretmenlere ücretsiz olacak. 22 Kasım Salı günü e-posta ile öğretmenlere İstanbul Akvaryum sakinlerinden köpekbalığı Limon'un ağzından yazılmış bir davet mektubu gönderilecek. Dünyanın tüm denizlerinden canlıların, girişte öğretmen kimliklerini gösteren tüm çalışan veya emekli öğretmenlere özel sürprizleri olacak.



Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
mhanefi
mhanefi - 12 yıl Önce

Öğretmenler büyük haksızlık yapılıyor.İlgililerin dikkatine

SIRADAKİ HABER