ÖĞRETMENLERİN SINAV BOYKOTU ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR.SBS SINAVA TEHLİKEDE !

Düşük zam alan ve ek ödeme alamayan öğretmenler sınavları boykot ediyor. MEB sınava girecek öğrtemen bulmakta güçlük çekiyor.

ÖĞRETMENLERİN SINAV BOYKOTU ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR.SBS SINAVA TEHLİKEDE !

MEB Sınava Sokacak Öğretmen Bulamıyor-Sıkıntı Had Safhada
Milli Eğitim Bakanına ve hükümete tepkilerini sınavlarda görev almayarak gösteren öğretmenler nedeniyle MEB çok sıkıntılı günler yaşıyor. Öğretmenlerin boykotu tüm ülke geneline yayılıyor. MEB'i çok zor günler bekliyor.

SBS SINAVI TEHLİKEDE

Milli Eğitim Bakanına ve hükümete tepkilerini sınavlarda görev almayarak gösteren öğretmenler nedeniyle MEB çok sıkıntılı günler yaşıyor. Öğretmenlerin boykotu tüm ülke geneline yayılıyor. MEB'i çok zor günler bekliyor. Hafta sonu yapılacak SBS sınavı tehlikede.


HANGİ SENDİKALAR SINAVA GİRMEYEİ PROTESTO EDİYOR ?

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü  tarafından yapılan sınavlarda salon başkanlığı ve sınav gözcülüğü yapan öğretmenlere diğer görevlilerden daha az ücret ödenmesi nedeniyle sınavlarda görev almayacağımızı kamuoyuna duyururuz.
EYSEN GENEL MERKEZİ
 
******
 
  Anadolu Eğitim Sen Sendikası ;  İtibarımız İade Edilene Kadar Boykottayız! sloganıyla sınavlara katılmayı boykot edeceğini açıkladı... 
 Anadolu Eğitim Sendikası
 
******
 
Özgür Eğitim Sendikası da boykot kararı alan sendikalardan...
 
Mesleğimize, şahsiyetimize yapılan saldırıları lanetlemek ve iktidar sahiplerini, iktidar şehvetinden uyandırmak için bundan böyle ÖZGÜR EĞİTİM-SEN Yönetim Kurulunun almış olduğu karar gereği MEB’nin yapmış olduğu hiçbir sınavda görev almama kararı almış bulunuyoruz
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ihsan
ihsan - 12 yıl Önce

10 yıldır öğretmeni ve dahası bütün memurları önünde baş eğdirmeye çalışan akp zihniyeti sonunda memurun gırtlağına bıçağı dayamıştır. ok yaydan çıkmak üzeredir. her siyasi konuşmalarında birilerine memuru şikayet eden, öğretmen yan gelip yatıyor diyen bir zihniyete karşı onursal bir duruştur. bütün sendikaların bu konuyu gündemine almasını bekliyorum.

ibrahim elçi
ibrahim elçi - 12 yıl Önce

bakanlığımızın öğretmenlerle ilgili hangi kararı boykot boyutunda değil ki vatandaş çocuğunu okutabilmek için kendisi için servet sayılacak paraları döküyor öğrenci okulunu bitirecek nasılsa bir işe girecek bizde rahat ederiz diye yok ama olay öyle değil bir adam 17 yıl okuyor öğretmen oluyor bi on yılda atama bekliyor sonuç ne sıfır.diğer taraftan o kişiye ücretli öğretmenlik yaptırıyor okişi eğer öğretmenlik yapabilecek kapasiteye ulaşmış ise niçin kadro yok ulaşmamışsa niçin öğretmenlik yaptırıyorsun.ebnce tek açıklaması var öğretmenler üzerinden hükümet ticaret yapıyoro insanların hakkını yemek sizlere yakışıyorsa devamedin..

Mavi Balina
Mavi Balina - 12 yıl Önce

Biz eşek olduktan sonra, sıntına binen çok olur. Eşekliği kabul etmeyenler, birilerini sırtına bindirmemesi gerekir

ÖZKAN BARDAN
ÖZKAN BARDAN - 12 yıl Önce

TÜRK EĞİTİM SEN OLARAK BOYKOT KARARINA EN ÖNEMLİ DESTEĞİ VEREN SENDİKALARIN BAŞINDA GELİYORUZ FAKAT SENDİKAMIZIN ADININ TELAFFUZ EDİLMEMESİ BİZİ ÜZÜYOR. ANCAK BİZİ BİLEN BİLİYOR..SENDİKALI SENDİKASIZ BÜTÜN ÖĞRETMENLERİ PARA İÇİN DEĞİL İADE-İ İTİBAR İÇİN DESTEĞE DAVET EDİYORUZTÜRK EĞİTİM SEN TOKAT / REŞADİYE TEMSİLCİSİ

ergen
ergen - 12 yıl Önce

yarın sbsye gireceğim ve öğretmenleri takdir ediyorum.değerinizi bilmiyorlar.yönetim öğretmene gereken önemi vermiyor.helal olsun.

SIRADAKİ HABER