OKUL MÜDÜRLERİ YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK

Yargı kararı neticesinde tekrar değerlendirmeye alınacak okul müdürleriyle ilgili illerin yeniden değerlendirilmesini içeren yazı ilçelere gönderildi.

OKUL MÜDÜRLERİ YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK

Yazıda işlemlerin süratle yasal süreci içinde yapılması istendi. Şimdi kamuoyu tarafından merak edilen değerlendirmeye tabi okul müdürlerine tekrar aynı puanların verilip verilmeyeceği. Bu süreçte değerlendirmeyi yapan idareciler hakkında soruşturma açılması ve savcılığa suç duyurusunda bulunulması değerlendirmeyi yapacak idarecilerin daha dikkatli olmalarını sağlayacak gibi.

okul-muduru-degerlendirme

Kaynak: Kamuhabermerkezi.com

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
OSMAN
OSMAN - 9 yıl Önce

HA ŞİS HA KEBAB. KEDİYE CİĞRE EMANET...

ysf dl
ysf dl - 9 yıl Önce

tekrarlansa ne olacak? atı alan Üsküdar'ı geçti. ayrıca da tüm birimleri aynı ekip tarafından işgal edilmiş bir kurumda, yenilenenen değerlendirmede sonucun değişeceğini sanmıyorum.

DEDEKORKUT
DEDEKORKUT - 9 yıl Önce

Yürütmeyi durdurma kararı alan yöneticilerin hemen değerlendirme yapan ilçe MEB müdürü ve müdür yardımcıları hakkında TAZMİNAT ve CEZA davası açması daha doğru değil mi.Olumlu değerlendirseler bile bu hırsız,arsız çetesi yine bir yol bulacaktır.Dinleri imanları para olan bu sürü memleketin tüm birimlerinden temizlenmeden kalıcı sonuç alamayız.SELAMETLE KALIN.

SIRADAKİ HABER