OKULLAR HAFTA SONU AÇIK OLACAK. PEKİ NEDEN?

Burdur'da halka seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gündeme dair merak edilen soruları ve montaj olduğunu idda ettiği ses kayıtlarına değindi. Haftasonları takviye dersler verileceğini belirten Erdoğan,

OKULLAR HAFTA SONU AÇIK OLACAK. PEKİ NEDEN?
Burudr'da halka seslenen Başbakan Erdoğan, öğrenci ve velilere müjdeli haberler verdi. Erdoğan konuşmasında öğrenci ve dershane sorununa da değindi. Erdoğan haftasonları okullarda ders takviyesi yapılacağını belirtti.
 
İŞTE ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI
 
Bunların bir gazetesi var biliyorsunuz. Dayatmayla satarlar. Dershaneye üye olacaksın gazete alacaksın derler. Bırakın bunların dershanelerini filan, bırakın bunların okullarını filan. Bize devletin okulları yeter deyin.
 
İSTEYENE OKULLARDA HAFTASONU DERSLERİ
 
Devletin okulları yeter. Hafta sonlarında anne baba eğer yavrusuna takviye istiyorsa, takviye dersler vereceğiz. Ücretsiz olacağız. Öğretmenlerimiz ayrıca bedellerini alacaklar. Bunlara hep birlikte bir ders verilmesi gerekiyor. Birliğimizi bozmaya hakkınız yok diyelim.
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
serdar
serdar - 10 yıl Önce

siz cemaatle aranızı bozdunuz, ceremesini öğretmenler çeksin, oh ne güzel hayat...hafta sonu mecliste çalışacak sa tamam...

SIRADAKİ HABER