POLİS OLMAK İSTER MİSİNİZ ?

Polis Akademisi Başkanlığı, hastaneler, okullar, otobüs durakları başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına ‘Polis olmak ister misiniz’ başlıklı afişler astı.

POLİS OLMAK İSTER MİSİNİZ ?


.
Hürriyet'in haberine göre Akademiye girmek isteyenlerin 25 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında http://pmyo.pa.edu.tr internet adresine ön başvuru yapması gerektiği duyuruldu.Üniversite giriş sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından on binlerce aday, bu adresten başvuru için internetin başına geçti. Ancak aradan 5 gün geçmesine rağmen söz konusu adresten başvuru yapmak mümkün olmadı. Polis meslek yüksekokullarını telefonla arayan adaylara, “Siz internetin başında bekleyin, sistem açılacak” denildi.

SINAV MERKEZLERİNE GİTMEYİN

Geçen yıl da benzer sıkıntıyı yaşayan adaylar, kendilerine bir açıklama yapılmamasına kızarken;  birkaç saat önce internet sitesine bir açıklama konuldu. Açıklamada çalışmaların sürdüğü; başvuru alınamayan günler için de sürenin uzatılacağı duyuruldu. “Ön başvuru yapmadan sınav merkezlerine gitmeyin” uyarısı tekrarlandı.

İşte o duyuru:

"D U Y U R U !!!

PMYO GİRİŞ SINAVI ÖN BAŞVURULARI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR ÖN BAŞVURULAR EN KISA SÜREDE AÇILACAKTIR. ADAYLARIN BU SAFYADAN ÖN BAŞVURU YAPMADAN SINAV MERKEZLERİNE GİTMEMELERİ GEREKMEKTEDİR!!!

NOT: BAŞVURU ALINAMAYAN GÜNLER İÇİN BAŞVURU SÜRESİ UZATILACAKTIR!!!"

Duyuru için: http://pmyo.pa.edu.tr/

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
zeynel dilek
zeynel dilek - 12 yıl Önce

SIRADAKİ HABER