POLİSLERE ZAM İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTIK

Şahin: Polislerin özlük haklarının iyileştirilmesi için Maliye Bakanlığı ile ön çalışma başlatıldı

POLİSLERE ZAM İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTIK
Polislere Zam İçin Çalışma Başlattık

Şahin: Polislerin özlük haklarının iyileştirilmesi için Maliye Bakanlığı ile ön çalışma başlatıldı İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadelede görevlendirilen özel harekat polislerinin hem sayısının artırılacağını hem de kullanılan teçhizatın yenileneceğini söyledi.

Şahin, polislerin özlük haklarının iyileştirilmesi için maliye bakanlığı ile ön çalışma başlatıldığını da açıkladı. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, polis teşkilatının 167'nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Günü kutlamalarındaydı. Eski içişleri bakanlarının da katıldığı Polis Akademisi'ndeki ilk törende Bakan Şahin, terörle mücadelede yeni konsepte ve polisin rolüne değindi: "Terörle mücadelede yeni konsept kapsamında polis daha aktif görev almaya devam edecektir. 90'larda başarıyla görev yapan özel harekat polislerimiz yeniden başarıyla görevdedir. Personelin sayısının artırılması ve teçhizatın modernizasyonuyla ilgili çalışmalar devam etmektedir."

Bakan polislere bir de müjde verdi:


"Maaşların ve özlük haklarının iyileştirilmesi için ön çalışma konusunda maliye bakanlığı ile çalışmaya başladık." Şahin, dinleyicilere salonun duvarına yazılmış polis marşıyla veda etmek istedi. Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü ve polis günü kutlamaları için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün farklı birimlerinden polisler tören geçişi de yaptı.
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER