SÖZLEŞMELİLER KADROLU OLUYOR

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, 5393 sayılı yasaya tabi olarak çalışan belediyelerdeki sözleşmeli personele kadro müjdesi verdi.

SÖZLEŞMELİLER KADROLU OLUYOR

Katıldığı bir televizyon programında gündemi değerlendiren Bakan Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerdeki sözleşmelilerle ilgili çalışma yapması için kendisine talimat verdiğini söyledi.

Çelik, “Sayın başbakanımızın bu konuyla ilgili çalışma yapmam gerektiğiyle ilgili bir talimat oldu. Şu an o konuyla ilgili çalışmalar yapıyorum. Çalışma bittikten sonra sayın başbakana arz edeceğiz. Çünkü bu konuyla ilgili nihai değerlendirme kendisinin. Başbakanın sözleşmelilere söz verdiğine dair beyanlarda bulunduğunu söyleyenler var. Ben kendisiyle bu boyutlarda konuşmadım ama bu konularla ilgili özellikle yerel yönetimlerde çalışan sözleşmelilerle ilgili bir çalışma yapmam gerektiğini bildirdi” diye konuştu.

 

kaynak : trthaber 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bay Kamer
Bay Kamer - 12 yıl Önce

n. Bakan Çelik bundan bir ay evvel 657 emekli olacak işçi memur sözleşmeli vb. ayrım kalkacak düzenleme yapıyoruz tek tip "KAMU ÇALIŞANI" olacak demişti ama bugüne bakarsak emekli edeceğiz dedigi 657 ye halen personel aktarımı yapılmakta bende Belediyede 4857 li kadrolu işçiyim ayrımın kalkmasını istiyorum 2. sınıf insan muamelesi görmekten bıktım bıktık usandım noldu şimdi söylenenler yalanmıydı bu haberide gene bu siteden okuduk dinledik Sn. Çelik'in açıklamalarını sizlerden ricam konuyu tekrar gündeminize taşımanız unutulmaması yada bir yetkili bu konuyla alakalı bir açıklama yapsın çalışılıyor yada her ne ise....

SIRADAKİ HABER