SÜPER FİNALİN DÜĞÜMÜ BU AKŞAM ÇÖZÜLÜYOR

Süper ligin düğümü bu akşam çözülüyor.

SÜPER FİNALİN DÜĞÜMÜ BU AKŞAM ÇÖZÜLÜYOR

SÜPER FİNALİN DÜĞÜMÜ BU AKŞAM ÇÖZÜLÜYOR

G.Saray TT Arena'da Beşiktaş'ı yener; F.Bahçe de Avni Aker'de Trabzonspor'a 'puan kaybederse' tarihin ilk Süper Final şampiyonu Cim Bom olacak Süper Final'de bugün sadece şampiyonluk yarışı yok. Trabzonspor'la Beşiktaş'ın da prestijin yanı sıra Avrupa Ligi sıralaması için kazanmaya elleri mecbur

Maçların adı bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor: G.Saray-Beşiktaş, Trabzon-F.Bahçe... Kaldı ki şampiyonluk maçları... Yine de aman dikkat. Bugün kimsenin burnu kanamasın, heyecandan kimse kalp krizi geçirmesin, kimse kimsenin kalbini kırmasın. İnsan hayatından, onurundan daha değerli bir şey yok.

AYAK-KULAK FARKLI

SAAT 19.00'da G.Saray ile F.Bahçe Süper Final şampiyonluğu, Trabzon ile de Beşiktaş, Avrupa liginde avantajlı bir sıra hedefi için sahaya çıkacak. Ayaklar sahada, kulaklar ise rakip sahalarda olacak.

BERABERLİK DE YETER

G.SARAY'ın bugün şampiyonluğunu ilan etme ihtimali var. Cim Bom, Arena'da Beşiktaş'ı yenip, F.Bahçe'nin puan kaybetmesini bekleyecek. F.Bahçe yenilirse G.Saray beraberlikte bile şampiyon.

KADIKÖY'DE BİTEBİLİR

AKSİ halde yani F.Bahçe'nin kazanması ya da G.Saray'ın puan kaybetmesi durumunda tarihin ilk Süper Final şampiyonu son haftada Şükrü Saracoğlu'ndaki Kıtalararası dünya derbisinde belli olacak.

3 SEZONDUR HASRET

TARİHİNDE 17 şampiyonluğu bulunan G.Saray, 18'e ulaşırsa F.Bahçe ile şampiyonluk sayılarını eşitleyecek. Cim Bom, 2007-2008'dan itibaren son 3 sezondur Süper Lig'de şampiyonluk hasreti yaşıyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER