TAKSİM GEZİ PARKI ALEV ALEV

Taksim'de yeniden polis müdahalesi Taksim Meydanı saat 20:15 sıralarında karıştı. Meydanda toplanan 50 bin kişiyi aşkın kalabalığa polis biber gazıyla müdahale etti.

TAKSİM GEZİ PARKI ALEV ALEV
Taksim'de yeniden  polis müdahalesi Taksim Meydanı saat 20:15 sıralarında karıştı. Meydanda toplanan 50 bin kişiyi aşkın kalabalığa polis biber gazıyla müdahale etti. 
Polisin dağıttığı göstericiler yaklaşık yarım saat sonra Taksim Meydanı'na Sıraselviler ve İstiklal Caddesi yönünden geri dönüp polise taş, misket ve havai fişek yağdırmaya başladı
Polis göstericilere plastik mermi ve gaz bombası ile karşılık verdi. Taksim Meydanı'nda çatışmalar halen devam ediyor
 
AKM önünde bekleyen polisler ile göstericilerin birbirlerine çok yaklaştıkları bir sırada aniden arbede çıktı. Polis TOMA'lar ve biber gazıyla Taksim Meydanı'ndaki kalabalığa müdahale etti. Binlerce kişi İstiklal Caddesi ve Tarlabaşı'na doğru kaçtı. Taksim Meydanı yoğun gaz altında... Sıraselviler ve Talimane'de de müdahaleler başladı. Bu bölgede de yaralılar var..

Sabahın erken saatlerinde polis müdahalesi ile boşaltılan Taksim Meydanı, akşama doğru polislerin AKM önüne çekilmesi ile yine göstericilere kalmıştı.

kaynak: milliyet.com.tr
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER